Michel B. zit in gevangenis in Innsbruck

Menu‌‌Mijn nieuwsMijn leeslijstAbonneerMijn profielService en contactUitloggenVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoZoekenKijk ook opNieuws/Binnenland1625053BinnenlandSatudarah-kopstuk Michel B. gearresteerd tijdens skivakantieDoor John van den Heuvel & Mick van Wely

GERLOS – Een van de meest gezochte criminelen van Nederland, Satudarah-kopstuk Michel B. (52), is vanochtend tijdens een bliksemactie van een speciale politie-eenheid in Oostenrijk gearresteerd. Hij was met zijn vriendin op skivakantie in de bij veel Nederlanders bekende wintersportplaats Gerlos.

Was u getuige van deze arrestatie? Bent u ook te gast in het hotel Gaspingerhof? De Telegraaf wil graag met u in contact komen. Mail naar: nieuwsdienst@telegraaf.nl

B. stond sinds oktober op de nationale opsporingslijst. Hij geldt als een van de grondleggers van motorclub Satudarah. Justitie verdenkt B. samen met drie andere oprichters van Satudarah van een reeks ernstige strafbare feiten.
Een onbekende Nederlander zag B., die logeerde in het dure hotel Gaspingerhof, en tipte de Nederlandse politie. Het Fast NL team van de nationale politie nam contact op met Oostenrijkse collega’s, die een arrestatieteam inzetten om de vuurwapengevaarlijke B. te arresteren.

Enschede at Twitter: