Guus Meeuwis volgend jaar in Wilminktheater Enschede

Guus Meeuwis volgend jaar in Wilminktheater Enschede
Extra concert Guus Meeuwis in Limburg
Ah, dat vinden we leuk! Guus Meeuwis komt naar Hengelo. In september zingt hij in de Schouwburg Hengelo.  We moeten dus nog een paar maanden wachten voor het zover is, maar de kaartverkoop begint vandaag al!

De Brabantse zanger brengt op 18 mei zijn nieuwe album Geluk uit. Het is zijn twaalfde studioalbum. Guus heeft turbulente tijden achter de rug. Het donderde en bliksemde in zijn leven, maar ligt achter hem; hij heeft rust en nieuw geluk gevonden. En dat hoor je terug op zijn nieuwe album.

Vanaf 31 augustus deelt hij zijn hervonden geluk met jullie en neemt hij zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters.

Op zondag 30  september staat hij in Schouwburg Hengelo. Het duurt nog een half jaar voor het zover is, maar vandaag begint al de kaartverkoop. Tickets voor zijn tournee, en  dus ook voor het optreden in Hengelo, zijn vanaf 10.00 uur te koop via zijn website www.guusmeeuwis.nl of www.schouwburghengelo.nl.

Vanaf 31 augustus neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om in zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt; als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.

Het zou wel eens heel hard kunnen gaan met de kaartverkoop. Dus wil je Guus niet missen, zorg dan dat je er op tijd bij bent. Beleef je straks ook van dichtbij die avond die je normaal alleen op tv ziet :-).

Guus Meeuwis Datum: Zaterdag 10 november 2018 Zaal: Carré Aanvang: 20:00 uur Kaartverkoop start zaterdag 10 maart om 10:00 uur.

Guus Meeuwis stond afgelopen Pinkpop op het hoofdpodium. Foto: De Limburger/Harry Heuts

De Brabander lanceerde onlangs zijn nieuwe theatertour Geluk, waarmee hij langs Nederlandse theaters gaat. In Limburg doet hij alleen Theater aan het Vrijthof aan, op 30 maart 2019. Vanwege de grote belangstelling plakt hij er nog een dag bij, 31 maart 2019.

De kaarten voor deze dag gaan zaterdag vanaf 10.00 uur in de verkoop 

Meeuwis zingt tijdens de tour liedjes van zijn nieuwe cd Geluk, die vanaf 18 mei te koop is. 


Enschede at Twitter: