Mol-finalist Jan Versteegh prijst Enschede én Gat in de Markt

Mol-finalist Jan Versteegh prijst Enschede én Gat in de Markt
Vijf dingen die echt nieuw zijn in Hudsons Bay
Vandaag is de feestelijke opening van Hudson’s Bay in het centrum van Enschede. De deuren gaan om 10:00 uur open. Vanaf nu kun je dus flink shoppen in het nieuwe warenhuis. Het openingsweekend wordt nog gevierd tot en met zondag 11 maart. Deze zondag zijn ze namelijk ook open.

Hudson’s Bay Amsterdam ging in september als eerste open. Het warenhuis in Enschede is de elfde die opent in Nederland. Hudson’s Bay zit in het voormalige pand van de V&D aan het van Heekplein. In Enschede zat geen warenhuis meer, dus Hudson’s Bay wil die plek gaan invullen.

Op donderdag 8 maart is dus de officiële opening van Hudson’s Bay in Enschede. Om het warenhuis officieel te openen zal er feestelijke confetti de lucht in worden geschoten met onder andere honderd gouden tickets. Deze tickets kunnen worden ingewisseld voor een waardecheque met bedragen tussen de 5,- en 500,- euro. Ook kunnen shoppers hun foto laten uitdraaien op een polaroid en is er een illustrator aanwezig die shoppingbags personaliseert. Het openingsweekend van het nieuwe Hudsons Bay-warenhuis in Enschede wordt gevierd tot en met zondag 11 maart.

Het warenhuis zal qua prijs en aanbod tussen de V&D en de Bijenkorf inzitten. Is het dan nog wel betaalbaar voor de mensen uit Enschede? “Iedere stad is uniek en daarom hebben we gekeken wat het beste past bij Enschede. Wij hebben geleerd van onze eerste tien winkels in Nederland, dat we ons willen richten op het midden tot hoog segment. Dat betekent dat we een heel gevarieerd aanbod en er zitten ook zeker betaalbare merken tussen,” vertelt Storemanager Silvia.

Met de roltrap gaan we naar boven, hier komen we op de eerste verdieping op de damesafdeling terecht. Je vindt hier allerlei merken, zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger en Hugo Boss. “In Enschede willen we een brede doelgroep bereiken, dus we willen niet al te hoog in het segment zitten. Je vindt vooral in de fashion betaalbare merken,” vertelt Storemanager Silvia. “Iedere stad is uniek, dus daar passen we ons concept op aan. Zo kijken we in iedere stad wat het beste past.”

Hudsons Bay Enschede opent vandaag de deuren

Service is een belangrijk onderdeel van Hudson’s Bay en daarmee willen ze ook het onderscheid maken in de retail. Zo vind je in de winkel beautysalons, een nailbar en kun je je horloge laten repareren. Ook kun je je eigen personal shopper boeken om het perfecte jurkje te vinden voor dat feestje.

In de Click & Collect ruimte komt online en offline shoppen samen. Je kunt thuis op de bank je aankopen doen en hier de pakketjes ophalen. In de speciale paskamers kun je het meteen passen en als het niet goed is, kan het gelijk retour. Je kunt ook een andere maat bestellen op de computer en als het wel goed is, ga je natuurlijk blij naar huis. Geen gesjouw meer met grote dozen! En super handig: je hebt hier ook kluisjes waar je je telefoon kan opladen.

Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie “Nieuw in Enschede” publiceren.Leave this field empty if youre human: Hudson’s Bay warenhuizen nu gesloten11:00 – 19:00

Het restaurant in Enschede opent in Hudsons Bay en datzelfde geldt voor La Place in Haarlem en Amersfoort. In Hellevoetsluis gaat het om een La Place café in winkelcentrum De Struytse Hoeck. Bart van den Nieuwenhof, managing director van La Place, is trots op de uitbreiding: Ik ben verheugd dat we dit voorjaar vier nieuwe vestigingen gaan openen. De restaurants voldoen aan de laatste eisen en zijn bovendien typisch La Place met natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten die ter plekke worden bereid.

Horecaketen La Place opent in maart en april vier nieuwe vestigingen. De restaurants openen in Enschede, Hellevoetsluis, Amersfoort en Haarlem.

Pasen Gasten van La Place kunnen van 5 maart tot en met 2 april in alle vestigingen op zoek naar paaseieren. Her en der zijn de gekleurde eieren in de restaurants verstopt. Bij het vinden van vijf eieren ontvang je een leuke verassing bij de kassa. Daarvoor moet je wel de La Place Extras app op je telefoon hebben staan. Ook maken members kans op een jaar lang eten en drinken bij La Place ter waarde van duizend euro.

Video: Warenhuis Hudsons Bay Enschede officïeel geopend

Sneak preview: zo ziet Hudsons Bay er van binnen uit

La Place opent restaurants in Hudsons Bay Enschede en Hudsons Bay Haarlem, een café in Hudsons Bay Amersfoort en een La Place café in winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. De nieuwe restaurants kennen dezelfde opzet als de bestaande restaurants: een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar dagelijks een breed aanbod aan gezonde voeding vers wordt bereid.

ZOETERWOUDE – Het succes van Heineken 0.0 binnen de out-of-homemarkt heeft volgens trade marketeer foodservice &convenience Piet van Rooijen de stoutste verwachtingen van Heineken overtroffen. De smaak is dé succesfactor van Heineken 0.0, zegt hij. Het is namelijk echt een goed bier, maar dan zonder alcohol.

Bart van den Nieuwenhof, managing director van La Place, is trots op de uitbreiding: Ik ben verheugd dat we dit voorjaar vier nieuwe vestigingen gaan openen. De restaurants voldoen aan de laatste eisen en zijn bovendien typisch La Place met natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten die ter plekke worden bereid.

Het Canadese warenhuis Hudsons Bay is donderdagochtend onder grote belangstelling geopend in Enschede. Ruim 300 shopaholics waren bij de feestelijke opening aanwezig.

Inmiddels zijn er tachtig vestigingen in Nederland en zijn er locaties in Duitsland, Indonesië, Canada, Frankrijk, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Niets missen van Missethoreca.nl? Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang drie keer in de week het laatste horecanieuws!

Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacy Statement


Enschede at Twitter: