Huddersfield Town uit Premier League krijgt Twentse hulp bij scouting

Huddersfield Town uit Premier League krijgt Twentse hulp bij scouting
Databedrijf SciSports uit Enschede in zee met voetbalclub uit Premier League
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.

Het Engelse Huddersfield Town is de nieuwste club waarmee databedrijf SciSports gaat samenwerken. Het is de eerste Premier League klant voor het bedrijf van oprichter Giels Brouwer uit Enschede.

SciSports is een van de snelst groeiende sportanalyse bedrijven ter wereld. Het creëerde een index om de kwaliteit en potentie van meer dan 200.000 voetbalspelers ter wereld te bepalen.

Giels Brouwer is verheugd: “Het is een eer om Huddersfield Town FC als onze eerste Premier League klant te mogen presenteren. Na de recente transfers van Terence Kongolo en Juninho Bacuna zijn wij blij om nog een extra Nederlandse invloed aan Huddersfield Town toe te voegen.”

Huddersfield Town is de nummer zestien van het afgelopen Premier League seizoen. Door de samenwerking met SciSports krijgt de club toegang tot het SciSports Insight platform en kan het wereldwijd vele tienduizenden spelers volgen.

In totaal werkt SciSports samen met zo’n dertig voetbalclubs uit binnen- en buitenland. Ook de succesvolle nationale ploeg van België deed tijdens het afgelopen wereldkampioenschap voetbal een beroep op de diensten van Brouwer. In Overijssel behoren PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo tot het klantenbestand van SciSports.

Ziet u geen mogelijkheid te reageren? Klik dan hier.Wanneer boeren in financiële problemen komen door de droogte krijgen zij de mogelijkheid om een overbruggingskrediet aan te vragen. Dat maakte minister Schouten vandaag bekend.Ook wordt het verbod om na 1 september nog mest uit te rijden over akkergrond opgeschort; boeren krijgen tot en met 15 september de tijd om hun mest uit te rijden.Is deze tegemoetkoming voldoende voor de boeren? Moeten zij geen financiële compensatie ontvangen? Of is deze droogte juist een bedrijfsrisico? Laat het weten door te reageren!


Enschede at Twitter: