Veroordeelde kozijnenhandelaar uit Enschede failliet

Veroordeelde kozijnenhandelaar uit Enschede failliet
Bedrijf veroordeelde kozijnenhandelaar uit Enschede failliet verklaard
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.

Twente Bemiddeling en Advies BV uit Enschede is deze week door de rechtbank in Overijssel failliet verklaard. Het is het bedrijf van een kozijnenhandelaar uit Enschede, die in april dit jaar tot twee jaar celstraf werd veroordeeld wegens oplichting.

Een van de handelsnamen waaronder het bedrijf actief was, is Prima Kunststof Techniek. De Enschedeër heeft voor vele tienduizenden euros kozijnen verkocht, maar deze nooit geleverd.

Naast Twente Bemiddeling werd ook het faillissement uitgesproken van Auto Garant Zwolle. Ook voor Pura Vida Horeca Holding BV, Pura Vida B&B BV en Pura Vida Beach Club BV uit Hengelo viel het doek.

Ziet u geen mogelijkheid te reageren? Klik dan hier.Wanneer boeren in financiële problemen komen door de droogte krijgen zij de mogelijkheid om een overbruggingskrediet aan te vragen. Dat maakte minister Schouten vandaag bekend.Ook wordt het verbod om na 1 september nog mest uit te rijden over akkergrond opgeschort; boeren krijgen tot en met 15 september de tijd om hun mest uit te rijden.Is deze tegemoetkoming voldoende voor de boeren? Moeten zij geen financiële compensatie ontvangen? Of is deze droogte juist een bedrijfsrisico? Laat het weten door te reageren!


Enschede at Twitter: