Derde autobrand in anderhalve week tijd in Enschede

Derde autobrand in anderhalve week tijd in Enschede
Opnieuw auto in vlammen op in Enschede
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.

En weer ging in Enschede vannacht een auto in vlammen op. De brandweer werd in de afgelopen twee weken al twee keer eerder opgeroepen voor een autobrand in Enschede.

Dit keer bleef er niets over van een geparkeerd voertuig aan de Meteorenstraat. Bij de autobrand kwam veel rook vrij. De brandweer heeft de brand geblust, de auto is volledig verwoest. De politie doet onderzoek naar de oorzaak. Omdat er mogelijk sprake is van brandstichting, is de politie vannacht al begonnen aan een buurtonderzoek. In de afgelopen weken ging aan de Maaierstraat en de Perikweg al en auto in vlammen op.

Ziet u geen mogelijkheid om te reageren? Klik dan hier.Ex-inbreker Mikel Dees is heel duidelijk: “Tegenwoordig worden er vooral veel inbraken in de zomer gepleegd, want mensen kondigen via Facebook aan dat ze op vakantie gaan. Handig om te weten dat er niemand thuis is.”

Maar hoe voorkom je dan een inbraak als je op vakantie gaat? “Laat familieleden de post opruimen, doe alles op slot en verstop niet de sleutel onder de deurmat of in een plantenpot.” Volgens de ex-inbreker is contact met buurtbewoners ook erg belangrijk: “Maak een whatsappgroep met de buren, zodat iedereen op elkaar kan letten.”Ga jij goed voorbereid op vakantie? Of trek je gewoon de deur achter je dicht? Laat het weten door te reageren!


Enschede at Twitter: