Enschedees Schlagerfestival afgelast: Ik vind het verschrikkelijk

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9970. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.

Organisator Willie Oosterhuis heeft de Schlager Symphonica 2018 geannuleerd vanwege 'een sponsor die zich heeft teruggetrokken'. Daarnaast had Oosterhuis ruim 2000 kaarten verkocht, veel te weinig om uit de kosten te komen.

Het Schlagerfeest, komende zaterdag in Hangar 11 op Vliegveld Twente, is een van de projecten van organisator en presentator Willie Oosterhuis. Nederlandstalige artiesten zoals Dennie Christian, Frans Bauer en Marga Bult zouden de liefhebber een avond vol muziek geven.

Willie Oosterhuis steekt de hand in eigen boezem; "ik heb het niet goed gedaan". Hij gaat proberen de Schlager Symphonica alsnog te laten doorgaan begin volgend jaar.

Om mensen met een kaartje enigszins tegemoet te komen, heeft het Mega Piratenfestijn in het Gelredome in Arnhem aangeboden dat zij met hun kaartje dit festijn kunnen bezoeken. Het Mega Piraten Festijn wordt gepresenteerd door Willy Oosterhuis.

Kaartbezitters die hun geld terug willen, moeten zich wenden tot de website van Schlager Symphonica. Daarop komt later vandaag een bericht waarin wordt uitgelegd wat zij moeten doen, laat Oosterhuis weten. "Al hoop ik dat mensen hun ticket bewaren tot volgend jaar."

In een filmpje op Facebook biedt Oosterhuis zijn excuses aan voor het annuleren van de Schlager Symphonica. "Ik trek het boetekleed aan. Ik ben blijkbaar niet die goede ondernemer. De volgende keer haal ik er mensen bij."