Arrestatieteam valt woning binnen in Enschede | Enschede – Tubantia

Arrestatieteam valt woning binnen in Enschede | Enschede - Tubantia
Gewonde bij schietpartij op klaarlichte dag in centrum Enschede
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9970. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.tubantia.nl te lezen.

De schietpartij vond plaats op de kruising van de Hoge Bothofstraat met de Oldenzaalsestraat, ter hoogte van het voormalige Polaroid-gebouw. De straat is afgezet door de politie.

De politie ontving omstreeks 18.20 uur melding van een schietincident op de Hoge Bothofstraat. Meerdere hulpdiensten kwamen vervolgens ter plaatse. Een politiehelikopter verleende assistentie aan de agenten op de grond.

Volgens getuigen zouden er meerdere schoten zijn gelost, getuige ook de kogelhulzen die op straat liggen. Waarom er is geschoten, is niet bekend.Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie doet onderzoek naar de schietpartij. Daarbij is ook een politiehelikopter ingezet.

We doen onderzoek op de Hoge Bothofstraat in Enschede nav een schietincident. 1 Man raakte gewond aan zijn been. Dit vond plaats om ca. 18.20 uur. Heeft u iets gezien? Bel 0900-8844 ^jt

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.