Wéér autobrand in Gouda: Busje met gasflessen ontsnapt aan explosie – AD.nl

Wéér autobrand in Gouda: \Busje met gasflessen ontsnapt aan explosie\ - AD.nl
Al 24 autobranden in één maand tijd in Nederlandse stad Gouda
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Ons doel is om elke bezoeker van onze websites te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij de inhoud van onze websites zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen.

Politie Gouda mag nog een week preventief fouilleren na reeks autobranden

Aan sommige advertentiepartners staan we toe om u ook te herkennen en te bereiken op andere websites. Dit betekent dat u op andere websites advertenties kan zien op basis van uw surfgedrag op onze websites.

Politie Gouda blijft fouilleren na reeks autobranden | Binnenland

Onze advertentiepartners kunnen op onze sites enkel informatie over uw toestel, zoals uw IP-adres, type browser, type besturingssysteem, en informatie over uw klikgedrag verzamelen, zoals de paginas die u bezoekt. Om adverteerders te laten beslissen of ze u willen bereiken, sturen we hen beperkte segmentinformatie door (bijvoorbeeld: man, 20-30 jaar oud). Hierbij worden nooit uw naam, telefoonnummer, thuisadres of e-mailadres gedeeld.

De afgelopen nachten zijn vier autos in vlammen opgegaan. Daarmee komt het totale aantal autobranden in Gouda op 23. De burgemeester roept inwoners op verdachte situaties te melden en als ze een camera aan hun woning hebben die te laten registreren.

U kan met het voorgestelde gebruik instemmen door hieronder op “Verder naar website” te klikken. Bijkomende informatie over de instellingen kan u vinden door op “Instellingen” te klikken.

De autobranden zijn helaas nog niet gestopt en het middel preventief fouilleren geeft de politie meer mogelijkheden, zegt Salet. Preventief fouilleren is een zwaar middel dat vooraf bekendgemaakt moet worden en ook proportioneel ingezet dient te worden. Vandaar dat het juridisch niet haalbaar is dit voor de hele stad in te stellen.

U krijgt nog steeds algemene advertenties te zien die niet afgestemd zijn op uw profiel waardoor ze niet altijd relevant zullen zijn en ook regelmatiger terugkomen.

Vorige week vrijdag besloot Mirjam Salet om agenten toe te staan preventief te fouilleren. Dat besluit liep woensdag af, maar is nu met een week verlengd. De controle is vooral gericht op voorwerpen die zijn bedoeld of kunnen worden gebruikt om (auto)branden mee te stichten.

Volledige toegang tot de website, makkelijk delen met uw sociale netwerken én reclame op maat met een minimum aan herhaling.

De afgelopen nachten zijn vier autos in vlammen opgegaan. Daarmee komt het totale aantal autobranden in Gouda op 23. De burgemeester roept inwoners op verdachte situaties te melden en als ze een camera aan hun woning hebben die te laten registreren.