Liefde en PlayStation brachten Luis Suárez naar Groningen

Suárez maakt er geen geheim van dat de verhuizing een erg grote verandering in zijn leven betekende. Het eerste wat hij deed was ‘kijken op de PlayStation naar waar FC Groningen speelde en wat voor shirt de ploeg droeg’. Suárez ging overstag en stapte in het vliegtuig.

Suárez koos dankzij de liefde en PlayStation voor FC Groningen

Suárez voetbalde een jaar bij FC Groningen waar hij veertien keer scoorde. Daarna vertrok hij naar Ajax en vervolgens naar Liverpool. Sinds 2014 voetbalt hij bij FC Barcelona. De vrouw voor wie hij als tiener naar Europa kwam, is inmiddels zijn echtgenote.wielrennen – Davide Rebellin zal ook in 2018 in het peloton te zien zijn. De Italiaan werd prof in 1992, toen de wereld er nog helemaal anders uitzag. Vanaf de fiets zag Rebellin alles rondom hem veranderen.

"Het eerste wat ik deed was mijn PlayStation erbij pakken"

Voorman Henk Kuipers van motorclub No Surrender gaat aangifte doen tegen De Telegraaf. ,,Ik laat het hier niet bij zitten’’, zegt Kuipers

tennis – Joachim Gérard heeft niet voor het 3e jaar op een rij de Masters rolstoeltennis kunnen winnen. De jonge Brit Alfie Hewett klopte onze landgenoot in de halve finale en pakte nadien ook de titel.

Suárez ging bij Groningen voetballen om dichter bij z'n vrouwtje te zijn

Opvallend – Thibaut Courtois scheert niet alleen hoge toppen op het voetbalveld, ook als gamer kan hij blijkbaar zijn mannetje staan. Dat bewees hij op een basketbaltoernooi onder Premier League-voetballers.

Voorman Henk Kuipers van motorclub No Surrender gaat aangifte doen tegen De Telegraaf. ,,Ik laat het hier niet bij zitten’’, zegt Kuipers tegen DvhN.

Luis Suarez in het shirt van FC Groningen.

“Toen mij werd verteld dat ik naar Groningen kon, was het eerste wat ik deed opzoeken op de PlayStation waar die club speelt en welk shirt ze hebben”, vervolgde de Zuid-Amerikaan. “Het was een grote stap dichter bij haar, omdat zij op dat moment in Barcelona woonde.”Anno 2017 wonen Suarez en zijn vrouw samen in Catalonië. De goaltjesdief speelt sinds 2014 voor Barcelona. Na een jaar Groningen, vier jaar Ajax en drie jaar Liverpool belandde hij na het WK van 2014 zijn zijn droomclub. Opvallend – De beloften van Al-Jazeera en Shabab Al-Ahly hebben zich enkele dagen geleden een hoedje geschrokken. Tijdens hun duel kwam iemand met een auto het veld op gereden.

Groningen at Twitter: