Groningen Airport Eelde gaat dagelijks vliegen op München, zes keer per week …

.related-sidebar .img-container.picture{display:none !important;} .popular-sidebar .img-container.picture{display:none !important;} .ab-netbinnen{display:none !important;} .popular-sidebar .section__list ul li span{color: #5a5a59;display: block;font-family: “Helvetica Neue”, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size: 16px;padding:0 0 16px 0;} .section–top .ab-big .section__heading p{font-size:0px !important;} .section–top .ab-medium .section__heading p{font-size:0px !important;} .section–top .ab-small .section__heading p{font-size:0px !important;} .section {margin-bottom:35px;} — googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-462268954472215493-Billboard1’); }); Nieuwsonderwerpen Voorpagina Groningen Drenthe Sport Net binnen Meer Nieuwsonderwerpen Economie Cultuur Meningen Binnenland Buitenland Live Plus Video Dossiers Aardbevingen Verdwenen Groningen Eelde Meer DVHN Meldpunt Zoeken Facebook Twitter Familieberichten zoeken Familieberichten opgeven I-Krant Lezersreizen Uit-agenda Archief Apps Gezondheid & Co Reis & Co Wonen & Co In Beeld & Co FC Noord Sportspellen Zoeken Inloggen Abonneren Service Menu Proefabonnement? Vanaf €2,50 per week 7° 3 km Groningen Airport Eelde gaat dagelijks vliegen op München, zes keer per week op Brussel 4 uur geleden 1 uur geleden Arnoud Bodde en Johan de Veer Drenthe Direct dit artikel delen: Facebook Twitter Whatsapp E-mail Groningen Airport Eelde wordt in 2018 verbonden met München en Brussel. Eelde realiseert daarmee naast de hub in Kopenhagen twee nieuwe verbindingen met een internationale overstapluchthaven.Matthijs van Houten Jelte Stol Marieke Bos SPORT: Theo Sikkema

Onze Luncheditie verschijnt iedere werkdag.

Groningen Airport Eelde gaat dagelijks vliegen op München, zes keer per week op Brussel (+kaart)

Vliegschema Brussel – Groningen

De vluchten starten vanaf 26 maart 2018. Het Estse Nordica vliegt al sinds vorig jaar twee keer per dag vanaf Eelde naar Kopenhagen. Om de extra vluchten mogelijk te maken stationeert de maatschappij een toestel op Eelde. München wordt daarbij dagelijks en Brussel zes keer per week aangevlogen.

© 1998 – 2017 Persbureau TammelingHet e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

München is na Frankfurt de drukste luchthaven van Duitsland. Transavia vestigde er in het voorjaar van 2016 een basis, met permanent aanwezige vliegtuigen en bemanning. Omdat de concurrentie met Lufthansa te hevig is, stopt Transavia met de basis. Brussel is met een bus verbonden met het vliegveld van Charleroi, waar veel vluchten van budgetmaatschappij Ryanair vertrekken.
“De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen.”

Lees verder Partners van Zakenreisnieuws.nl! googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1491484963946-0’); }); Blog Paul Grove: KLM en haar cabinepersoneelDe aangekondigde staking van het cabinepersoneel vraagt om uitleg. De primaire functie van cabinepersoneel is veiligheid. Daarvoor zijn er wettelijke eisen gesteld aan het aantal cabinepersoneel tijdens een vlucht. Dat heeft voornamelijk te maken met het aantal passagiers, stoelen en uitgangen.‘Meer dan honderd nieuwe bestemmingen’Vanaf Groningen Airport Eelde vliegt Nordica vanaf 2018 twee keer per dag op Kopenhagen, dagelijks op München en zes keer per week op Brussel (Zaventem).

Groningen nieuwe bestemming vanaf Zaventem

Tags: nordicagroningen airport eeldemunchenbrussels airport googletag.display(‘div-gpt-ad-1410446869344-9’); googletag.display(‘div-gpt-ad-1410446741190-9’); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1457969714245-3’); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1461229206892-3’); }); Reageren op artikelen? Er gelden spelregels. De redactie behoudt het recht om reacties die niet aan de regels voldoen te verwijderen.

Groningen Airport Eelde is blij met de nieuwe verbindingen naar beide luchthavens. “Vanaf deze luchthavens stap je met een goede aansluiting over naar bijvoorbeeld Barcelona, Rome of Praag. Of intercontinentaal naar Miami, Peking of Doha.” Beide luchthavens zijn knooppunten in het netwerk van Star Alliance.

een politieke discussie over de financiële haalbaarheid en wenselijkheid van de luchthaven.

Opmerkingen? Mail ons Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.

Groningen Airport Eelde krijgt er twee nieuwe bestemmingen bij. Luchtvaartmaatschappij Nordica gaat per  eind maart vanaf Eelde dagelijks vliegen op München Airport en zesmaal per week op Zaventem in Brussel.

Vier van de vijf aandeelhouders, de provincies Groningen en Drenthe en de gemeenten Assen en Tynaarlo, zijn bereid te investeren in Eelde. Ook het bedrijfsleven zou willen bijdragen. De vijfde aandeelhouder, de gemeente Groningen, wil echter slechts zes in plaats van de gevraagde twaalf miljoen euro investeren. Groningen wil ook het belang van 26 procent verkopen. Op 20 december beslist de gemeenteraad over dit voorstel van het college van B en W.https://video.autheos.com/1075380/generic/720p Met vriendelijke groet René Ps Succes ..( je kan het)..

ToekomststrategieIn een onderzoeksrapport over de gewenste toekomststrategie voor Eelde, onderschreef Lufthansa Consulting de inspanningen van Groningen Airport Eelde om ‘duurzame verbindingen’ op te zetten met hub-luchthavens als Kopenhagen en München.    We zijn benieuwd. We schatten in dat 'Eelde' mogelijke nachtvluchten niet als 'fantastisch nieuws' zou presenteren, dus we houden het maar op München. De GIC zal er in elk geval bij zijn om u op de hoogte te houden. Aangezien het dinsdag Sinterklaas is zou het theoretisch kunnen dat het om een fopcadeautje gaat, maar daar gaan we gezien de belangen die er op het spel staat, maar niet van uit…

Eelde kan dit nieuws goed gebruiken: de afgelopen tijd gingen veel rechtstreekse verbindingen verloren, zoals die naar Gdansk, Kos en Lanzarote.Vliegschema Groningen – Brussel

Groningen at Twitter: