Auto van dieseldieven aangetroffen in sloot bij Stedum

Auto van \dieseldieven\ aangetroffen in sloot bij Stedum
Auto met vaten diesel belandt in sloot
De politie heeft zaterdagnacht een auto aangetroffen in een sloot langs de Lellensterweg bij Stedum.

Meerdere hulpdiensten rukten uit, omdat men dacht dat er nog personen in de auto zaten. Bij nader onderzoek bleek dat niet het geval.

Wel werd er een andere vondst gedaan. In de kofferbak lagen acht jerrycans met diesel. De politie vermoedt dat het om dieseldieven gaat.

Wel werd er een bijzondere lading in de kofferbak aangetroffen. Er stonden namelijk acht jerrycans met diesel achterin. De politie vermoedt dat het om dieseldieven gaat.

Dieseldieven met auto te water in Stedum

Volgens de politie was het voertuig gestolen van een vrouw uit Assen. Zij was niet op de hoogte van de diefstal. Inmiddels Ze heeft ze aangifte gedaan.

De eigenaresse van de auto woont in Assen en zegt er niets mee te maken te hebben. Ze heeft aangifte gedaan van autodiefstal.

De politie heeft zaterdagnacht een auto gevonden in een sloot langs de Lellensterweg bij Stedum. Er zaten geen mensen in, maar agenten troffen wel een bijzondere lading aan in de auto.

In de kofferbak vonden ze namelijk een aantal vaten met daarop het etiket een bijtende vloeistof. Achteraf bleek het te gaan om acht jerrycans met diesel. 

De politie denkt dat het om de bekende dieseldieven gaat. De eigenaresse van het voertuig bleek in Assen te wonen en wist niet dat haar auto ontvreemd was. De eigenaresse heeft aangifte gedaan van autodiefstal.

Het voertuig is voor onderzoek afgevoerd naar het onderzoekscentrum van de politie.


Groningen at Twitter:


Warning: file_get_contents(news/twitter/twdata/8.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fastuser/data/www/nieuwsnl.org/wp-content/themes/nieuwsnl/content-single.php on line 39