Drie tieners mishandelen man op fietspad bij Antillenstraat en Korreweg

Drie tieners mishandelen man op fietspad bij Antillenstraat en Korreweg
Man mishandeld door drie tieners in de Korrewegwijk
Een 22-jarige Stadjer is dinsdagavond mishandeld door drie tieners op het fietspad tussen de Antillenstraat en de Korreweg in Groningen. De daders zouden tussen de tien en de veertien jaar oud zijn.

Het slachtoffer fietste samen met een 23-jarige man over het fietspad, toen hij uitgescholden werd. Vervolgens sloot het drietal de twee mannen in en werd de 22-jarige Stadjer mishandeld.

Beide mannen konden zich uiteindelijk lostrekken en wegfietsen. De politie heeft op Facebook een signalement van de daders verspreid.

Dinsdagavond rond half acht is een man mishandeld door drie tieners op het fietspad tussen de Antillenstraat en de Korreweg. Een 22- en een 23-jarige man reden over het fietspad vanaf de Antillenstraat toen zij aangesproken werden door drie jonge jongens. Nadat de mannen de huid vol gescholden hadden gekregen werden zij ingesloten door de jongens en werd de 22-jarige man mishandeld. De mannen hebben zich los kunnen trekken en vluchtten. De jongens zijn weggefietst in de richting van de Korreweg.

Signalement dader 1: 13/14 jaar, blank/licht getint, rode jas, 165 m, kort donkerbruin haar. Signalement dader 2: 12 jaar, 160 m, zwart kort haar, zwart/witte jas, grijze joggingbroek met zwarte letters op de rechterpijp. Signalement dader 3: 10/11 jaar, 145 m, lichter haar dan dader 1&2, grijs/zwarte jas.

Heb je wat gezien of herken je de kleding en/of dit signalement? Bel dan 0900-8844. Of MMA 0800-7000.