Man zwaargewond bij steekincident in binnenstad Groningen – Groningen – Dagblad van het Noorden

Man zwaargewond bij steekincident in binnenstad Groningen - Groningen - Dagblad van het Noorden
Man zwaargewond door steekpartij in Groningen | Binnenland
GRONINGEN – Een man is donderdagochtend in Groningen neergestoken. Dat gebeurde in de Peperstraat. Het slachtoffer raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft na de steekpartij een man aangehouden op het Damsterdiep. Onderzoek moet uitwijzen wat zijn betrokkenheid is geweest, aldus de politie. De man zit vast.

politiegroningenVandaag, 06:47 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S10 apr.Buffel is leeuwen én krokodil de baas10 apr.Vrouw gaat los in vliegtuig (en wordt eruit gegooid)08:50Baudet: EU-leiders zijn gekken09 apr.Man ontdekt slim trucje bij McDonalds (en eet gratis)Gerelateerde artikelen10 apr.Binnenland15-jarige jongen aangehouden voor steekpartij Rijswijk10 apr.BinnenlandStiekem gefilmd: NLer geeft kijkje in Thaise cel08 apr.BinnenlandVier gewonden na incident Hoofddorp31 mrt.BuitenlandMan steekt vier mensen neer, klopjacht naar dader27 mrt.BinnenlandGewonde bij steekpartij in winkelstraat Leiden26 mrt.BinnenlandZwaargewonde door steekpartij AmsterdamDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Dat gebeurde rond half vijf. De politie heeft aan het Damsterdiep een verdachte aangehouden. Er wordt onderzocht wat zijn aandeel in de steekpartij is. De man zit in de cel.