Bewoonster (78) ernstig gewond bij woninginbraak Groningen – Hartvannederland.nl

Bewoonster (78) ernstig gewond bij woninginbraak Groningen - Hartvannederland.nl
Bewoonster (78) zwaargewond na mogelijke woninginbraak | Binnenland
groningen – De politie doet onderzoek naar een mogelijke woninginbraak. De 78-jarige bewoonster schakelde de politie in toen zij wakker werd, gewond was en zich niet kon herinneren wat er gebeurd was. Haar woning aan de Groningerweg in Groningen was overhoop gehaald.

Bij aankomst trof de politie een puinhoop aan. Een raam aan de voorkant van de woning was ingeslagen en de televisie van de bewoonster was weg.

De vrouw ging vrijdag avond rond 23.00 uur slapen en belde aan het eind van de middag met de politie. Wat zich in de tussentijd in het huis heeft afgespeeld is een mysterie.

Met de hulp van speurhonden en camerabeelden probeert de politie de eventuele verdacht(en) op te speuren.

Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

12:35Mislukte kus gaat de wereld over13 apr.Schokkende ontdekking in zwembad12:34Dit is het grootste vliegtuig ter wereld09:58'Het draait niet alleen om klaarkomen'Gerelateerde artikelen20 feb.BinnenlandInbrekende broers (61 en 54 jaar) opgepakt26 jan.BinnenlandWeduwnaar beroofd van aandenkens vrouw18 aug.BinnenlandBewoner ziet tijdens vakantie inbrekers zijn huis binnendringen22 dec.BinnenlandOnveilig in je eigen huis22 dec.BinnenlandGroningers doelwit inbrekers25 nov.BinnenlandInbrekers 's winters vooral actief in dorpenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De vrouw belde zaterdag aan het eind van de middag met de politie. Ze was gewond wakker geworden en kon zich niet herinneren wat er was gebeurd. Haar huis was overhoop gehaald.

De vrouw ging vrijdagavond rond 23:30 uur naar bed. Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd tussen het tijdstip dat ze ging slapen en het moment dat ze de politie belde, zaterdagmiddag.

De politie is zondagochtend nog bezig met sporenonderzoek en roept getuigen die mogelijk meer weten op zich te melden. Tijdens het onderzoek is ook een speurhond ingezet.