Dode op Jaagpad bij Blauwborgje is man, politie doet nog volop onderzoek – Dagblad van het Noorden

Dode op Jaagpad bij Blauwborgje is man, politie doet nog volop onderzoek - Dagblad van het Noorden
Dode bij geweldsincident in Groningen | Binnenland
Groningen – Een 27-jarige man is dinsdagavond om het leven gekomen door een steekpartij in Blauwborgje, Groningen. De dader is nog altijd op de vlucht.

Hij werd gevonden bij het Jaagpad in de stad Groningen. De politie kan nog niets zeggen over de toedracht en houdt rekening met diverse scenarios.

De politie heeft twintig rechercheurs op de zaak gezet en heeft ook een helikopter ingezet om luchtopnames te maken.

De politie vermoedt dat er één dader is. Deze is nog voortvluchtig. Er is een Burgernet-melding verspreid. De man zou een Zuid-Europees uiterlijk hebben, ongeveer 1.75 meter lang zijn en een normaal postuur hebben. De man zou tussen de 25 en 30 jaar oud zijn en een trainingspak en petje dragen.

Dat maakt de politie bekend. Het incident voltrok zich op het Jaagpad, langs verschillende sportclubs op het Zernike-terrein.

De recherche is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het incident. Er wordt onder meer met ooggetuigen gesproken om te achterhalen wat er precies gebeurd is.

– 25 tot 30 jaar oud- Zuid-Europees uiterlijk- Ongeveer 1.75 meter lang, normaal postuur. – Donker trainingspak, petje en haar.