Groningen huivert na de dodelijke steekpartij langs het Reitdiep – Dagblad van het Noorden

Groningen huivert na de dodelijke steekpartij langs het Reitdiep - Dagblad van het Noorden
Opnieuw onderzoek op plek waar Groninger omkwam door steekpartij
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Bergman werd afgelopen dinsdag neergestoken tijdens een rondje hardlopen. Zonder reden van het leven beroofd. Tijdens een rondje joggen. Wreed, onvoorstelbaar, niet te hanteren, zo schrijven nabestaanden in een rouwadvertentie in het Dagblad van het Noorden.

De politie onderzoekt meerdere scenarios. Eén van die scenarios is dat de 27-jarige man een willekeurig slachtoffer is, aldus een woordvoerder van politie eerder deze week.

De dader is nog altijd spoorloos. De politie is met man en macht op zoek naar een man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij droeg donkere kleding en een donker petje en is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang.

Ondertussen voert de politie extra patrouilles uit in de omgeving van het Jaagpad en het aangrenzende Zernike Complex. Ook houden medewerkers van het team Toezicht en Handhaving van de gemeente een extra oogje in het zeil.

– Nieuw signalement van dader dodelijke steekpartij- Sportverenigingen waarschuwen leden na dodelijke steekpartij: Fiets niet alleen- Slachtoffer dodelijke steekpartij in Stad komt uit Midwolda