Politie Groningen verspreidt compositietekening van betrokkene fatale steekpartij – Hartvannederland.nl

Politie Groningen verspreidt compositietekening van betrokkene fatale steekpartij - Hartvannederland.nl
Politie verspreidt compositietekening in zoektocht naar dader steekincident
Kort na het steekincident werd er een man op het Jaagpad gezien. Getuigen zagen hem in de richting van de Ringweg (Plataanlaan) lopen. De politie is op zoek naar deze man en heeft daarom een compositietekening van hem gemaakt.

De man droeg die dinsdagavond donkere bovenkleding en een zwarte pet. Hij zou tussen de twintig en dertig jaar oud en tussen de 1.70 en 1.80 meter lang zijn. Vermoedelijk heeft hij een licht getinte huid.

In de nabijheid van de plaats delict werd kort na het dodelijke steekincident door getuigen een man gezien die liep in de richting van de Ringweg (Plataanlaan). De politie is op zoek naar deze man, daarom is een compositietekening van hem gemaakt. De man droeg die dinsdagavond donkere bovenkleding en een zwarte pet. Hij zou tussen de 20 en 30 jaar oud en tussen de 1.70m en 1.80m lang zijn. Vermoedelijk heeft hij een licht getinte huid.

De politie roept mensen, die zichzelf of iemand in hun omgeving herkennen in de compositietekening, op om contact met ze op te nemen. Dat geldt ook voor mensen die meer informatie hebben die het onderzoeksteam verder kan helpen.

Wie herkent de man die dinsdagavond op het Jaagpad in Groningen was?

– Sporenonderzoek dodelijke steekpartij gaat door; dader nog altijd niet gepakt- Nieuw signalement van dader dodelijke steekpartij- Sportverenigingen waarschuwen leden na dodelijke steekpartij: Fiets niet alleen

GRONINGEN – De politie heeft een compositietekening verspreid van een man die in verband wordt gebracht met de gewelddadige dood van de 27-jarige Hidde Bergman in Groningen. Die overleed afgelopen dinsdag nadat hij was neergestoken op het Jaagpad.

De man op de tekening werd kort na het incident gezien door meerdere getuigen. Hij liep in de richting van de Ringweg. Hij droeg donkere bovenkleding en een zwarte pet. Hij zou tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en tussen 1.70 en 1.80 meter lang. De politie zegt graag met hem in contact te komen. Zijn rol is nog niet duidelijk, aldus de politie.

Bergman werd om het leven gebracht tijdens een rondje joggen, zo bleek eerder deze week uit een rouwadvertentie die zijn familie had laten plaatsen. Bij sportclubs in de omgeving van het Jaagpad werd de afgelopen dagen opgeroepen extra alert te zijn en afgelegen paadjes in de omgeving te vermijden.