Twee doden in Groningse bioscoop: Dit is heftig – AD.nl

Twee doden in Groningse bioscoop: \Dit is heftig\ - AD.nl
Politie vermoedt misdrijf bij overleden personen in Groningse bioscoop
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

24 De politie onderzoekt zaterdagochtend de vondst van twee overleden personen in een bioscoop aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. Ze gaat uit van een misdrijf en heeft een Team Grootschalig Onderzoek op de zaak gezet.

Twee lichamen gevonden in Groningse bioscoop

De politie kreeg een melding over de personen en is met meerdere eenheden aanwezig om onderzoek te doen. De omgeving van de bioscoop is afgezet.

Forensisch rechercheurs zijn ook ter plaatse voor onderzoek. De politie vraagt getuigen om zich te melden.

De politie laat via Twitter weten dat de slachtoffers niet in de parkeergarage zijn aangetroffen, naar aanleiding van geruchten hierover. Waar in de bioscoop de personen wel zijn gevonden, kan in verband met het lopende onderzoek niet worden gedeeld.

Een deel van het Gedempte Zuiderdiep is afgezet. De naastgelegen Ruiterstraat was enige tijd onbereikbaar, maar daar is de afzetting weer opgeheven. De parkeergarage daar is weer bereikbaar.