Ergün S. liep vrijdagnacht nog in het centrum van Groningen vertelt portier Matthijs – Dagblad van het Noorden

Ergün S. liep vrijdagnacht nog in het centrum van Groningen vertelt portier Matthijs - Dagblad van het Noorden
Verdachte bioscoopmoorden Ergün S. gearresteerd met mes in hand, politie heeft schoten gelost
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Je gebruikt een adblocker. Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Wil je jouw adblocker voor ons pauzeren?

38 De politie is dringend op zoek naar de 33-jarige Ergün S. Hij wordt ervan verdacht zaterdag twee personen om het leven te hebben gebracht in een bioscoop in Groningen.

Video: Twee doden aangetroffen in bioscoop Groningen

Na een melding trof de politie zaterdagochtend rond 9.20 uur twee overleden personen aan. De twee zijn door geweld om het leven gekomen.

Volgens de politie is het onbekend waar de verdachte momenteel verblijft. De verdachte is 1,72 meter lang en droeg op het moment dat hij de bioscoop verliet laarzen, een grijze rugzak en donkere kleding.

De politie kan momenteel nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers, zoals de leeftijden en de woonplaats van de personen. Dit is omdat de politie eerst nabestaanden van de overledenen moet bereiken, voordat er meer informatie naar buiten wordt gebracht.

Een deel van het Gedempte Zuiderdiep, waaraan de bioscoop gelegen is, werd vandaag afgezet. De naastgelegen Ruiterstraat was enige tijd onbereikbaar, maar daar is de afzetting weer opgeheven. De parkeergarage daar is weer bereikbaar.