Marilyn Manson in mei 2018 naar Philharmonie Haarlem

Marilyn Manson in mei 2018 naar Philharmonie Haarlem
Marilyn Manson naar Nederland
3 Patronaat haalt Marilyn Manson naar Haarlem Poppodium Patronaat haalt Marilyn Manson volgend jaar naar Nederland. De Amerikaanse shockrocker komt naar Europa voor optredens op Rock Am Ring,…Marilyn Manson, was nog niet al te lang geleden in Nederland. Er werd een show gegeven in Klokgebouw, Eindhoven.

Patronaat haalt Marilyn Manson naar Haarlem

Avondje metal-muziek in Patronaat met Trivium, Power Trip en Venom Prison De Amerikaanse band Trivium bracht afgelopen oktober nog hun achtste album ( The Sin And The Sentence ) uit, daar hoort vanzelfsprekend ook een…Martin Turner’s Wishbone Ash voor vier concerten naar Nederland Zanger en bassist Martin Turner richtte samen met Steve Upton de Britse rockformatie Wishbone Ash op in 1969. Momenteel bestaat de band naast…Marilyn Manson komt terug naar Nederland! De Amerikaanse shockrocker staat op 30 mei in de klassieke zaal van Philharmonie Haarlem.

Marilyn Manson plaatsvinden. Het optreden wordt gehouden in de klassieke zaal van Philharmonie Haarlem. De show wordt gepresenteerd door Patronaat. “Controverse blijft zijn handelsmerk, maar veel belangrijker is dat hij zijn satanistische provocaties verpakt in meeslepende metal die schittert in al zijn duisternis.“, weet Patronaat. Een kaartje kost €49,45 exclusief overige kosten. Over een voorprogramma is nog niets bekendgemaakt. Meer informatie over het optreden vind je hier. De verkoop start op zaterdag 9 december om 10:00 uur.

Tickets voor de show van de excentrieke shockrocker zijn onder andere te verkrijgen via de website van Patronaat Haarlem.Smash Press – Als muziek alleen niet genoeg is

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geschreven door Nylo de Meijer.

André Rieu voegt nog twee concerten op het Vrijthof aan concertreeks toe De bekende Limburgse violist en orkestleider André Rieu staat komend jaar al tien keer op het Vrijthof in zijn geliefde Maastricht. Deze zijn…

in het Eindhovense Klokgebouw te vinden, maar heeft nu al een nieuwe Nederlandse show aangekondigd! De Amerikaanse zanger brengt zijn The Heaven Upside Down Tour op woensdag 30 mei 2018 naar de klassieke zaal van Philharmonie Haarlem.

FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM SPOTIFY NIEUWSBRIEF

‘Heaven Upside Down’Manson bracht op 6 oktober 2017 zijn tiende studioalbum ‘Heaven Upside Down’ uit. Het album werd positief ontvangen en behaalde hoge noteringen in album hitlijsten in o.a. Amerika, Australië, Zwitserland, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk. De plaat werd tevens door Loudwire opgenomen in haar lijst met de 25 beste hard rock albums van 2017.

Haarlem at Twitter: