Haarlem doet weer mee met Record Store Day

Haarlem doet weer mee met Record Store Day
Claw Boys Claw ambassadeur Record Store Day
Op deze dag, 21 april, brengt de band de single Dot Dot Dash uit op rood, doorschijnend vinyl met een gelimiteerde oplage van vijfduizend stuks. De single haalde net niet het nieuwe album van Claw Boys Claw, dat volgende week uitkomt.

Record Store Day ontstond elf jaar geleden in de Verenigde Staten. Het evenement vindt plaats in inmiddels 2000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan.

Vorig jaar was Jett Rebel de Nederlandse ambassadeur. Moke, Tim Knol, Blaudzun, Triggerfinger, Kensington, Typhoon en Eefje de Visser gingen hem voor.

Haarlem doet met twee deelnemende platenzaken weer mee aan Record Store Day.

De band Claw Boys Claw is dit jaar de Nederlandse ambassadeur van Record Store Day op donderdag 21 april. Op deze dag brengt de band de single ‘Dot Dot Dash’ uit op doorschijnend rood vinyl met een gelimiteerde oplage van vijfduizend stuks. De single haalde net het nieuwe album niet, dat volgende week uitkomt. Record Store Day ontstond elf jaar geleden in de Verenigde Staten. Het vindt inmiddels plaats in tweeduizend onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan. In Haarlem doen Sounds en North End Haarlem mee aan Record Store Day 2018.


Haarlem at Twitter: