Onderzoek naar mogelijke explosieven woning Haarlem

In Haarlem is een verwarde man aangehouden die had gedreigd met explosieven in zijn woning. De politie, die de man met getrokken wapens arresteerde, doet onderzoek in de woning.

De Ramplaan en de Rolandslaan zijn afgezet. Een helikopter hing enige tijd boven het gebied. De politie heeft 33 woningen ontruimd en de nabijgelegen supermarkt is gesloten.

Straten afgezet om mogelijke explosieven in woning Haarlem

Haarlem – De politie heeft dinsdagochtend een verwarde man opgepakt nadat hij dreigde dat hij explosieven in zijn huis had liggen. Zowel de Ramplaan, waar de man woont, als de Rollandslaan zijn afgezet voor politie-onderzoek.

Dat meldt de politie op Twitter. Terwijl voorverkenners onderzoek doen in en om het huis van de man, staat brandweer- en ambulancepersoneel paraat, meldt NH Nieuws.

Het is nog niet bekend of er daadwerkelijk explosieven gevonden zijn en of er woningen in de straat ontruimd zijn.

05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten05 aug.Aso knalt erlangs03 aug.Caravan maakt pirouette op A705 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.


Haarlem at Twitter: