Straten afgezet en woningen ontruimd om mogelijke explosieven in Haarlem

Haarlem – De politie heeft dinsdagochtend een verwarde man opgepakt nadat hij dreigde dat hij explosieven in zijn huis had liggen. Zowel de Ramplaan, waar de man woont, als de Rollandslaan zijn afgezet voor politie-onderzoek.

Dat meldt de politie op Twitter. Terwijl voorverkenners onderzoek doen in en om het huis van de man, staat brandweer- en ambulancepersoneel paraat, meldt NH Nieuws.

Binnenland Verwarde man belt politie, dreigt met explosieven. Redactie 07 augustus 2018 – 11:59 Wat een gekkies lopen er toch rond in dit land. De vraag is: hoe komt dat nou? Aan de Ramplaan (heel erg toepasselijk) in het mooie Haarlem heeft een verstrooide man vanmorgen gedreigd met explosieven.

Straten afgezet om mogelijke explosieven in woning Haarlem

Het is nog niet bekend of er daadwerkelijk explosieven gevonden zijn en of er woningen in de straat ontruimd zijn.

05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten06 aug.Helden blussen brand met ijsklontjes06 aug.Gedupeerde fruitteler: Wel 30.000 euro schade!06 aug.Taxichauffeur weigert dragqueen in AmsterdamDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Wij doen op dit moment onderzoek in een woning van een verwarde man aan de Ramplaan in Haarlem. Hij meldde vanochtend dat hij explosieven in zijn woning had. De man is aangehouden. De Ramplaan en de Rolandslaan zijn afgezet. Later meer.

De politie in Haarlem heeft niets verdachts gevonden in de woning waarvan een verwarde man vanochtend had gezegd dat er explosieven lagen. Agenten hebben er uren onderzoek gedaan.

De Ramplaan en de Rolandslaan werden afgezet. Een helikopter hing enige tijd boven het gebied. De politie ontruimde 33 woningen en sloot de nabijgelegen supermarkt. Inmiddels zijn de afzettingen weggehaald en kunnen de bewoners naar huis terugkeren.


Haarlem at Twitter: