Autobrand aan Professor Donderslaan in Haarlem

Autobrand aan Professor Donderslaan in Haarlem
Auto uitgebrand aan Professor Donderslaan
1/5 06/11/2018 om 07:08 Haarlem Een personenwagen is in de nacht van maandag op dinsdag zwaar beschadigd door een autobrand. De brand aan de Professor Donderslaan in Haarlem werd rond 1.45 uur ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd. De politie laat weten dat het vuur waarschijnlijk is aangestoken.

De toegesnelde brandweerlieden waren snel ter plaatse maar konden niet voorkomen dat de wagen forse schade opliep. De voorkant van de wagen raakte door de brand zwaar beschadigd.

Haarlem – Autobrand in Haarlem Haarlem|

Haarlem – De politie zoekt getuigen van een autobrand aan de Professor Donderslaan in Haarlem. Dinsdag rond 01.45 uur stond daar een auto in brand.

Alarmeringen.nl bestaat sinds 2004 en omvat de grootste database met 112 meldingen van Nederland. De site is maandelijks goed voor meer dan 5 miljoen pageviews.

De brandweer heeft het vuur geblust. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting. Dit zal door de politie worden onderzocht. Mensen met informatie en / of getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Tips doorgegeven kan via het meldformulier op politie.nl.   2018214122

De politie zoekt getuigen van een autobrand aan de Professor Donderslaan in Haarlem. Dinsdag rond 01.45 uur stond daar een auto in brand.

Door een update in de beveiliging van www.politie.nl zult u binnenkort deze website niet meer kunnen bezoeken, omdat u een verouderde browser gebruikt.