Drie gewonden bij ongeval op N208 in Haarlem

Drie gewonden bij ongeval op N208 in Haarlem
Drie mannen gewond na botsing tegen verkeerslicht op Delftlaan
Haarlem Bij een eenzijdig ongeval op de Delftlaan (N208) in Haarlem zijn in de nacht van woensdag op donderdag drie gewonden gevallen. Een auto raakte rond kwart voor een vlak voor de ijsbaan van de weg en kwam tegen een verkeerslicht tot stilstand.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De drie inzittenden raakten bij het ongeval gewond en zijn opgevangen door ambulancepersoneel. De wagen raakte zwaar beschadigd en de brokstukken lagen meters verder op de weg.

Foto: Laurens Bosch Foto: Laurens Bosch Foto: Laurens Bosch Foto: Laurens Bosch Drie gewonden bij eenzijdig ongeluk op Delftlaan 22-11-2018, 02:29 | Van de redactie Haarlem – Bij een eenzijdig ongeval op de Delftlaan (N208) woensdagnacht zijn drie personen gewond geraakt. Om 00:45 uur ging het mis ter hoogte van de Stuyvesantbrug. De bestuurder verloor de macht over het stuur en klapte hard tegen de verkeerslichten. Politie, brandweer en een drietal ambulances kwam ter plaatse. 

De drie mannelijke inzittenden zijn voor behandeling aan hun verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Door de klap lag de weg bezaaid met brokstukken. De auto raakte zwaar beschadigd. Het voertuig is weggesleept door een berger. Een speciaal bedrijf is ter plaatse gekomen om het wegdek te controleren. De provincie is in kennis gesteld om de schade aan de verkeerspaal op te nemen.