Auto zwaar beschadigd door brand in Haarlem

1/7 22/11/2018 om 07:32 Haarlem In de nacht van woensdag op donderdag is een auto in brand gevlogen in Haarlem-Oost. Rond tien voor een stond een geparkeerde wagen aan de Bastiaansstraat in lichterlaaie. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen metershoog boven de wagen.

De brandweer heeft het vuur geblust maar kon niet voorkomen dat de wagen zwaar beschadigd raakte. Ook een ervoor geparkeerde wagen liep door de hitte forse schade aan de voorkant op.

De brand is vermoedelijk aangestoken. Een in de buurt aangetroffen aansteker is door agenten in beslag genomen. Medewerkers van de Forensische Opsporing gaan later vandaag onderzoek doen.

Foto: Laurens Bosch Foto: Laurens Bosch Foto: Laurens Bosch Geparkeerde auto uitgebrand 22-11-2018, 02:34 | Van de redactie Haarlem – Een geparkeerde auto is woensdagnacht uitgebrand in de Bastiaansstraat in Haarlem-Oost. De brand werd rond 00:45 uur ontdekt. Bij aankomst van de brandweer was er geen redden meer aan. De brandweer heeft het vuur geblust maar kon niet voorkomen dat de wagen zwaar beschadigd raakte.

Een personenauto die voor de brandende auto geparkeerd stond liep ook schade op door de brand. De brand is vermoedelijk aangestoken; Een in de buurt aangetroffen aansteker is door agenten in beslag genomen. De politie zal de brand later onderzoeken.