Kosten dronkenmansactie bij stadhuis Haarlem mogelijk voor rekening daders – Noordhollands Dagblad

Kosten \dronkenmansactie\ bij stadhuis Haarlem mogelijk voor rekening daders - Noordhollands Dagblad
Achtergelaten koffer op Grote Markt in Haarlem was dronkenmansactie
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Haarlem – Twee Haarlemmers van 34 en 49 jaar werden donderdagmiddag aangehouden nadat het duo had opgebiecht dat zij de lege koffer op het bordes van het stadhuis hadden achtergelaten. Het tweetal meldde zich rond 12.15 uur aan het politiebureau.

jos wienenUpdated Gisteren, 08:21Gisteren, 07:39 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07:59Wilders reageert op aanslagen moskeeën00:57Stoute Rutte maakt Marianne Thieme onzeker14 mrt.Baudet kiest voor Jinek en maakt Buma boos11:09Zo meedogenloos ging moskeemoordenaar te werkGerelateerde artikelen27 feb.BinnenlandHaarlem en Rotterdam in top-10 doden door uitstoot verkeer26 feb.BinnenlandPolitie schiet bij aanhouding Haarlemmer18 feb.BinnenlandAgenten springen gracht in op zoek naar bestuurder05 feb.BinnenlandKoning bezoekt statushouders in de speklucht29 jan.BinnenlandBij PostNL besteld pakket van €700 ontdekt op Marktplaats25 jan.BinnenlandBuurt schrikt van 45.000 euro voor groener huisDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De Haarlemmers werden op last van de Officier van Justitie buiten heterdaad aangehouden en verhoord. De mannen verklaarden dat zij de koffer op straat gevonden hadden en in aangeschoten toestand op het bordes hadden gezet. Het stel dacht niet na over de grote gevolgen en betuigde direct spijt. Na het verhoor werd het tweetal weer op vrije voeten te stellen. Er wordt gekeken of de geleden schade en de inzet van veiligheidsdiensten kan worden verhaald op de Haarlemmers. 2019048221