Kosten dronkenmansactie bij stadhuis Haarlem mogelijk voor rekening daders – Haarlems Dagblad

Kosten \dronkenmansactie\ bij stadhuis Haarlem mogelijk voor rekening daders - Haarlems Dagblad
Verdachte koffer op bordes stadhuis Haarlem was dronkenmansactie
HAARLEM De kosten van de inzet van politie en veiligheidsdiensten na de vondst van een lege koffer bij het stadhuis in Haarlem, worden mogelijk verhaald op de twee Haarlemmers die de koffer achterlieten.

Donderdagochtend was de omgeving van het stadhuis lange tijd afgezet nadat de koffer was aangetroffen. Twee Haarlemmers van 34 en 49 jaar hebben zich donderdagmiddag rond 12.15 uur vervolgens gemeld op een politiebureau om op te biechten dat zij de koffer hadden gevonden en in een dronkenmansactie op het bordes van het stadhuis hadden achtergelaten.

Achtergelaten koffer op Grote Markt in Haarlem was dronkenmansactie

De Haarlemmers zijn op last van de Officier van Justitie aangehouden en verhoord. Het stel had niet nagedacht over de gevolgen en betuigde direct spijt. Ze zijn na het verhoor weer vrijgelaten. Zij worden verder niet vervolgd, maar de rekening voor de massale politie-inzet komt mogelijk nog wel hun kant op.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.