Minderjarige jongen in rug gestoken in Haarlem | Binnenland – Telegraaf.nl

\Minderjarige jongen in rug gestoken in Haarlem\ | Binnenland - Telegraaf.nl
Minderjarige jongen gewond geraakt bij steekpartij in Haarlem
Haarlem – Een minderjarige jongen is donderdag in de Edward Jennerstraat, Haarlem, in zijn rug gestoken. Volgens het Haarlems Dagblad volgde het incident op een ruzie met leeftijdsgenoten. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat ambulancebroeders eerste hulp hadden verleend.

Een woordvoerder van de politie zegt tegen de regionale krant dat de betrokkenen tussen de veertien en zestien jaar oud zijn.

minderjarigenhaarlemUpdated Gisteren, 19:38Gisteren, 19:31 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S21 mrt.Stunt bikinibabe gaat gruwelijk mis21 mrt.Bloedige steekpartij Albert Cuypmarkt gefilmd19 mrt.Kuzu toont 'walgelijk' briefje in opmerkelijk debat20 mrt.Laf schoptuig op station gefilmdGerelateerde artikelen21 mrt.Buitenland75-jarige vrouw vast voor doodsteken 7-jarige21 mrt.BinnenlandPolitie ingeschakeld voor bevalling, kersverse moeder doet open21 mrt.BinnenlandConductrice bijna gewurgd in trein Amsterdam – Haarlem21 mrt.BinnenlandMeisje besmeurd met ontlasting in bushokje21 mrt.BinnenlandPolitie zoekt beelden van vluchtroute Gökmen T.21 mrt.BinnenlandHonderden tips over aanslag UtrechtDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De jongen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Hij is niet in levensgevaar, zegt een woordvoerder van de politie desgevraagd tegen NU.nl.

Volgens de politie waren ongeveer zes jongeren van tussen de veertien en de zestien jaar bij de vechtpartij betrokken. Twee jongens zijn aangehouden.