Minderjarige jongen in rug gestoken in Haarlem, twee aanhoud… – Haarlems Dagblad

Minderjarige jongen in rug gestoken in Haarlem, twee aanhoud... - Haarlems Dagblad
Minderjarige jongen in rug gestoken in Haarlem | Binnenland
1/12 Internetredactie Gisteren om 18:42 Haarlem Een minderjarige jongen is donderdag bij een ruzie met leeftijdgenootjes in zijn rug gestoken op de Edward Jennerstraat in Haarlem. Er zijn twee verdachten aangehouden.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Daarna is hij met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Op straat kwam veel bloed te liggen.

De jongen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Hij is niet in levensgevaar, zegt een woordvoerder van de politie desgevraagd tegen NU.nl.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn de betrokkenen tussen de veertien en zestien jaar oud. De twee verdachten konden snel worden aangehouden.

Haarlem – Een minderjarige jongen is donderdag in de Edward Jennerstraat, Haarlem, in zijn rug gestoken. Volgens het Haarlems Dagblad volgde het incident op een ruzie met leeftijdsgenoten. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat ambulancebroeders eerste hulp hadden verleend.

Een woordvoerder van de politie zegt tegen de regionale krant dat de betrokkenen tussen de veertien en zestien jaar oud zijn.

minderjarigenhaarlemUpdated Gisteren, 19:38Gisteren, 19:31 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S21 mrt.Stunt bikinibabe gaat gruwelijk mis21 mrt.Bloedige steekpartij Albert Cuypmarkt gefilmd19 mrt.Kuzu toont 'walgelijk' briefje in opmerkelijk debat20 mrt.Laf schoptuig op station gefilmdGerelateerde artikelen21 mrt.Buitenland75-jarige vrouw vast voor doodsteken 7-jarige21 mrt.BinnenlandPolitie ingeschakeld voor bevalling, kersverse moeder doet open21 mrt.BinnenlandConductrice bijna gewurgd in trein Amsterdam – Haarlem21 mrt.BinnenlandMeisje besmeurd met ontlasting in bushokje21 mrt.BinnenlandPolitie zoekt beelden van vluchtroute Gökmen T.21 mrt.BinnenlandHonderden tips over aanslag UtrechtDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.