Man opgepakt na steekpartij in Haarlem [video] – Haarlems Dagblad

Man opgepakt na steekpartij in Haarlem  - Haarlems Dagblad
Meerdere gewonden bij steekpartij in Haarlem | Binnenland
1/4 Vandaag om 16:07 Haarlem Een gewonde man is zaterdagmiddag meegenomen uit een huis aan de Orionweg in Haarlem-Noord. Agenten hadden de woning aan de Orionweg omsingeld nadat er eerder in de middag een gewonde man werd aangetroffen op het Planetenplein even verderop. Beide mannen zijn aangehouden.

Die man had steekwonden opgelopen en is na de eerste zorg naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De politie heeft ook nog een derde verdachte aangehouden in de woning van de opgepakte verdachte. Waarom deze persoon is aangehouden, is niet bekend.

Na het aantreffen van deze gewonde man zijn agenten onderzoek gaan uitvoeren en kwamen uit bij een huis aan de Orionweg. Nadat de agenten enige tijd bij de woning stonden heeft een onderhandelaar de man uit de woning gepraat. Daar werd hij aangehouden. Deze man bleek ook steekwonden te hebben.

De man is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek in het huis van de verdachte. Beide mannen worden als verdachten gezien.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.