Ook een vrouw aangehouden voor steekpartij Orionweg Haarlem – Haarlems Dagblad

Ook een vrouw aangehouden voor steekpartij Orionweg Haarlem - Haarlems Dagblad
Meerdere gewonden bij steekpartij in Haarlem | Binnenland
Haarlem De politie is op zoek naar getuigen van het steekincident in een woning op de Orionweg in Haarlem. Hierbij raakten gisteren twee mensen gewond.

De politie kreeg zaterdag even voor twee uur een melding over de steekpartij. Twee mannen, zouden een conflict hebben gehad met elkaar en daarbij zou zijn gestoken.

De politie heeft ook nog een derde verdachte aangehouden in de woning van de opgepakte verdachte. Waarom deze persoon is aangehouden, is niet bekend.

De man die na het incident ervandoor ging in een auto werd gevonden op de Planetenlaan is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Hij is momenteel een van de verdachten.

In de woning aan de Orionweg waren de 42-jarige vrouwelijke en de 52-jarige mannelijke bewoner aanwezig. Zij zijn aangehouden en hun eventuele rol bij het steekincident wordt onderzocht. De mannelijke bewoner raakte ook gewond.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.