Meerdere gewonden bij steekincident in Haarlem, omgeving Tey… – Noordhollands Dagblad

Meerdere gewonden bij steekincident in Haarlem, omgeving Tey... - Noordhollands Dagblad
Twee gewonden en vijf aanhoudingen bij steekpartij in Haarlem
haarlem – In Haarlem zijn vijf mensen aangehouden na een steekpartij. Een agent raakte gewond doordat een van de verdachten zich hevig verzette bij zijn aanhouding, meldt de politie.

De agent is naar het ziekenhuis vervoerd, net als een 42-jarige Amsterdammer en een 45-jarige man uit Almere, die gewond raakten bij het steekincident. Dat vond zaterdagochtend plaats op de Gedempte Herensingel.

De twee gewonden zijn ook verdachten, aldus de politie. De drie anderen die werden aangehouden, zijn een 34-jarige Haarlemse en twee mannen uit Leiden (32 jaar) en Amsterdam (38).

De steekpartij was kort na 8.00 uur in het centrum van Haarlem. Agenten troffen daar twee gewonden, die vervolgens naar het ziekenhuis zijn gebracht. Ook een politieagent raakte gewond tijdens de aanhouding van een van de verdachten.

De omgeving werd tijdelijk afgezet door de politie. Er is een onderzoek gestart naar de toedracht van de steekpartij.

Twee slachtoffers zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

Het is nog onduidelijk wat de aanleiding voor het incident was. Vijf verdachten zijn aangehouden en er is een onderzoek gestart door de politie.