Boeren onderweg voor protest bij provinciehuis Haarlem – NOS

Boeren onderweg voor protest bij provinciehuis Haarlem - NOS
Boeren zorgen voor file op A9 | Binnenland
Trekkers voor het provinciehuis in Haarlem NOS zoom in NOS Nieuws • Binnenland • Vandaag, 08:22 • Aangepast Vandaag, 10:35 Boeren protesteren bij provinciehuis Noord-Holland: aansluiten bij Friesland Bij het provinciehuis van Noord-Holland in Haarlem protesteren boeren tegen het provinciale stikstofbeleid. Ze bieden een petitie aan met de symbolische boodschap dat ze bij Friesland willen horen, omdat de stikstofregels daar zijn versoepeld.

De organisatie verwacht dat ongeveer 200 trekkers naar het provinciehuis komen. Het zijn vooral boeren uit Noord-Holland. Ook Friese boeren zijn naar Haarlem gereden om hun Noord-Hollandse collegas te steunen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561561. De servicepagina kunt u hier vinden. Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Rijkswaterstaat waarschuwde vanochtend voor extra drukte op de wegen richting Haarlem. Onder meer op de A9 tussen Uitgeest en Haarlem veroorzaakten de trekkers vertraging.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.