Auto over de kop op de Drie Merenweg (N205)

Auto over de kop op de Drie Merenweg (N205)
Gewonden bij ernstig ongeluk in Vijfhuizen
Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Auto over de kop op de Drie Merenweg (N205) 09-02-2018, 08:44 | Van de redactie HOOFDDORP Een automobiliste is vrijdagochtend met haar wagen enkele malen over de kop geslagen op de Drie Merenweg (N205). Het

ongeval gebeurde op het stuk tussen de Bennebroekerweg en de afslag naar Hoofddorp.

Gewonden bij ernstig ongeluk in Vijfhuizen

Bij het ongeval was ook een andere personenwagen betrokken. De bestuurster is door de brandweer uit haar wagen geholpen en na de nodige zorg in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide wagens zijn door de bergingsdienst overgevoerd. De wagen van het slachtoffer was een week oud en had iets meer dan 500 km op de teller.

Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Eric van Lieshout Vier gewonden bij ernstig ongeval op de Drie Merenweg 07-02-2018, 17:29 | Van de redactie HOOFDDORP Bij een ernstig ongeval op de N205 zijn woensdagmiddag vier personen gewond geraakt. Ter hoogte van de Big Spotters Hill gebeurde door nog onbekende reden een aanrijding waarbij drie personenwagen en een bakwagen betrokken waren.

Meerdere brandweer voertuigen, vijf ambulances, de traumahelikopter, meerdere politie voertuigen en weginspecteurs van de Provincie waren aanwezig.

De Drie Merenweg is afgesloten vanaf de Schipholweg richting Hoofddorp vanwege de afhandeling en het onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Haarlemmermeer at Twitter: