D66 nomineert zeven conciërges voor verkiezing

D66 nomineert zeven conciërges voor verkiezing
D66 nomineert zeven conciërges voor verkiezing
HOOFDDORP D66 in de polder heeft zeven conciërges uit Haarlemmermeer genomineerd voor de verkiezing van Conciërge van het Jaar. Uiteindelijk moet er binnenkort na een verkiezing via internet een top drie overblijven die aan een vakjury wordt voorgelegd. De uiteindelijke winnaar wordt 9 maart bekend.

De genomineerde conciërges zijn Michel Bouman van basisschool ‘t Joppe, Gerrie Windhoud en Paco Morea van het Hoofdvaart College, Frank en Thea van basisschool Klavertje Vier, Pascal Markus van het Hoofdvaart College en Quintin Duikersloot van het Haarlemmermeer Lyceum Zuidrand. Via de website van D66 kunnen mensen stemmen welke drie concierges er in de top drie moeten komen

De winnaar wordt 9 maart in het zonnetje gezet tijdens een feestelijke uitreiking door Tweede-Kamerlid Paul van Meenen.

LEIDEN – Dit jaar gaat Leiden opnieuw op zoek naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Leiden. Vorig jaar won conciërge Joop van Oosten van de St. Josephschool de verkiezing van Leidse Conciërge van het Jaar.

Conciërges hebben een sleutelrol op scholen, maar hun werk blijft vaak onderbelicht. D66 Leiden heeft deze verkiezing opgezet en wil hiermee de conciërges extra in het zonnetje zetten. Conciërges zorgen er op scholen voor dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen in een gezonde, veilige omgeving. Ze weten vaak precies wat er speelt onder de leerlingen en dragen bij aan het toezicht en de zorg voor sociale veiligheid.

Zorgt jullie conciërge ervoor dat de leerlingen zich veilig voelen op school?? Staat hij of zij altijd voor iedereen klaar?? Nomineren kan tot donderdag 18 februari. Op donderdagochtend 15 maart zal wethouder Paul Dirkse (D66) naar de school van de winnende conciërge komen om de prijs uit te reiken.

Altijd op de hoogteVolg het nieuws uit de Leidse regio via onze app, gratis te downloaden via Google Play en de App Store.    Het nieuws elke dag om 19.00 uur in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Haarlemmermeer at Twitter: