Handgranaat Schipholreiziger blijkt powerbank

Handgranaat Schipholreiziger blijkt powerbank
Marechaussee Schiphol ontdekt handgranaat in bagage
Vannacht werden er tijdens een veiligheidscontrole bij een passagier wel hele bijzondere voorwerpen aangetroffen. Wij moesten ook even met onze ogen knipperen maar het zijn dus opladers, niet zo handig. Neem dit soort spullen niet mee op reis!! #schiphol pic.twitter.com/F9HOIh9RsR

Ik ga op reis en ik neem mee…: een oplader in de vorm van een handgranaat. Dat trof de marechaussee dinsdagnacht aan op Schiphol. Niet zo handig.

Naast de oplader in de vorm van een handgranaat zat er tussen de spullen van de reiziger ook nog een oplader die lijkt op een kogelhuls en een exemplaar dat veel weg heeft van een klein gasflesje.De apparaten werden aangetroffen bij een veiligheidscontrole op Schiphol. Wij moesten ook even met onze ogen knipperen, zegt de Koninklijke Marechaussee op Twitter. Niet zo handig.Ā Aangeraden wordt om dit soort spullen niet mee te nemen wanneer je gaat reizen.

Binnenland Marechaussee Schiphol ontdekt 'handgranaat' in bagage. Redactie 07 maart 2018 – 11:49 Sommige aardbewoners hebben het wiel niet uitgevonden zeg maar, of lezen nooit nieuws. Dat geeft ook verder niet, wij respecteren iedereen. Hoe achterlijk men zich ook voordoet, wij hebben van de Here Jezus begrepen dat hij als enige in staat is te oordelen.

De marechaussee keek vannacht vreemd op toen een reiziger op Schiphol een nephandgranaat op zak bleek te hebben.

Maar een mening geven staat de beste man wel toe, dus daar maken we dan maar gretig gebruik van.

Handgranaat blijkt oplader

De Koninklijke Marechaussee deed afgelopen nacht een wel heel bizarre ontdekking tijdens de controle van bagage. Een niet zo snugger persoon bleek drie opladers te vervoeren, die de vorm hadden van een kogel, een handgranaat en een gasfles.

Sorry hoor, we kunnen het niet laten maar hoe groot is de leegte in je hersenkamer dan? Gelukkig heeft de marechaussee meer geduld met dit soort voorvallen en adviseert het dit soort spullen niet mee te nemen op reis, want “niet zo handig”.

Vannacht werden er tijdens een veiligheidscontrole bij een passagier wel hele bijzondere voorwerpen aangetroffen. Wij moesten ook even met onze ogen knipperen maar het zijn dus opladersšŸ§, niet zo handigšŸ˜…. Neem dit soort spullen niet mee op reis!! #schiphol pic.twitter.com/F9HOIh9RsR


Haarlemmermeer at Twitter: