21-jarige toeriste slachtoffer van roof in Hoofddorp

Een Australische toeriste is zaterdagmiddag slachtoffer geworden van een straatroof in Hoofddorp.

Rond 12.30 uur liep de vrouw over de IJweg in Hoofddorp en stak de N201 over. Aan de overkant werd de vrouw door een man belaagd, die aan haar tas begon te trekken. De vrouw kwam hierdoor tegen een boom terecht, waardoor de man de mogelijkheid had om te ontsnappen met de tas. De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Volgens het slachtoffer had de man een donkere huidskleur, droeg een blauwe spijkerbroek en een zwart vest met capuchon.  Mensen met meer informatie dienen contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.

Hoofddorp – Op zaterdagmiddag rond 12.30 uur liep de vrouw over de IJweg in Hoofddorp en stak de N201 over.

Ze liep verder over het voetpad in de richting van de brandweer toen ze hoorde dat er iemand aan kwam rennen. Een man begint vervolgens aan haar tas te trekken. De vrouw begint te schreeuwen en wordt door de man tegen een boom aan geslingerd. Niemand die haar hoort. De man rent weg met haar tas en onbekend waarheen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord in deze omgeving rond de middag neemt u dan contact op met 0900-8844.


Haarlemmermeer at Twitter: