Zes Amsterdammers opgepakt na inbraak in Badhoevedorp

Zes Amsterdammers opgepakt na inbraak in Badhoevedorp
Zutphenaren aangehouden na inbraak
De politie heeft woensdagmiddag zes jongens uit Amsterdam opgepakt, die verdacht worden van een woninginbraak in Badhoevedorp.

Een getuige had het raam van de achterdeur horen breken en zag een van de jongens over een hek klimmen. Vervolgens scheurden de jongens op drie scooters weg. Omdat meerdere getuigen de inbrekers hadden gezien, kon de politie via een tip na een Burgernetmelding de jongens oppakken. Het gaat om drie jongens van 1 jaar, twee van 17 en een van 19. De drie scooters waarop zij reden zijn in beslag genomen. Onder een van de zadels vond de politie nog een boormachine, die vermoedelijk net buit was gemaakt.Ook bleek een van de jongens een wapen bij zich te hebben. Waarschijnlijk ging het om een luchtdrukpistool.

Zutphenaren aangehouden na inbraak

Tip Het ParoolHeb je een nieuwstip of nieuwsfoto? Voeg ons toe op Whatsapp. Liever mailen of anoniem tippen? Bekijk hier hoe dat kan.

ZUTPHEN 112 – Woensdag zijn in de vroege uurtjes twee Zutphenaren van 37 en 49 jaar oud opgepakt in verband met een inbraak. Rond 03.40 uur zag de politie een verdachte situatie op industrieterrein De Stoven. Twee mannen gedroegen zich bij Probin verdacht. Al snel ontdekte de politie dat hier zojuist ingebroken was.Niet veel later konden in Warnsveld de twee mannen in een woning aangehouden worden. Bij binnenkomst probeerde een man nog onopvallend zich onder het bed te verstoppen. De politie zag echter een uitstekend been, waarop de verdachte alsnog meekon.De auto die de mannen vermoedelijk gebruikt hebben en een splinternieuw aggregaat van 1200 euro zijn in beslag genomen.


Haarlemmermeer at Twitter: