Directeur Gigant na ruim een jaar weer weg uit Apeldoorn

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

De Raad van Toezicht van Het Cultuurgebouw heeft besloten Arjen Davidse per 1 oktober 2018 aan te stellen als directeur-bestuurder. Hij volgt Wilfried Claus op, die als interim-bestuurder tot 1 oktober Het Cultuurgebouw zal leiden.

U gebruikt een adblocker.Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!

Davidse heeft ruime managementervaring binnen de cultuursector. Hij heeft zijn kwaliteiten bewezen in functies bij verschillende culturele organisaties. Davidse bekleedde afgelopen jaar de functie directeur-bestuurder bij Gigant in Apeldoorn en was eerder onder meer werkzaam bij Muziek Centrum Nederland en het Conservatorium Haarlem.

Arjen Davidse: “Het Cultuurgebouw is een voor Nederland unieke combinatie van culturele, informatieve en cultuur-educatieve disciplines, op een prachtlocatie met geweldige faciliteiten. De mogelijkheden hier zijn ongelofelijk! Ik heb dan ook enorm veel zin in deze opdracht en zet daar straks graag al mijn expertise en energie voor in!”.

Het Cultuurgebouw heeft de potentie om uit te groeien tot een nog aantrekkelijker cultureel centrum en daarmee de ontmoetingsplek te worden van Haarlemmermeer met een gezichtsbepalende programmering in de Metropool regio Amsterdam. De opdracht voor Davidse is de ingezette koers en de cultureel-maatschappelijke opdracht van Het Cultuurgebouw met ambitie uit te bouwen.

De Raad van Toezicht is er van overtuigd dat met de aanstelling van Davidse Het Cultuurgebouw beschikt over een nieuwe directeur-bestuurder waarmee toekomstige uitdagingen met  vertrouwen tegemoet kunnen worden gezien.


Haarlemmermeer at Twitter: