Gemeenteraadslid Forza Haarlemmermeer doet aangifte na losgedraaide wielen

Gemeenteraadslid Forza Haarlemmermeer doet aangifte na losgedraaide wielen
Mogelijk poging tot aanslag op fractievoorzitter Forza Haarlemmermeer: wielen auto losgedraaid
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Gemeenteraadslid Paul Meijer uit Hoofddorp doet aangifte bij de politie omdat hij vermoedt dat iemand met opzet de achterwielen van zijn auto heeft losgedraaid. De fractievoorzitter van de lokale partij Forza Haarlemmermeer zegt dat de politiechef hem ervan heeft overtuigd aangifte te doen, nadat hij zijn verhaal had gedaan tegenover NH Nieuws. “Eerst dacht ik: er gebeurt toch niks mee. Maar ze nemen het serieus, daar ben ik op zich wel blij mee”, zegt Meijer.

Meijer vertelt dat zijn auto een vreemd klapperend geluid maakte toen hij zijn dochter ging ophalen in Tilburg. Ik heb mijn auto naar de garage gebracht en daar zeiden ze dat dit niet zomaar kan gebeuren. Daar zaten ze te los voor. De monteur kon zien dat er sporen van een sleutel op zaten. Daar schrok ik wel van.

Meijer vertelt dat zijn auto een vreemd “klapperend geluid” maakte toen hij zijn dochter ging ophalen in Tilburg. “Ik heb mijn auto naar de garage gebracht en daar zeiden ze dat dit niet zomaar kan gebeuren. Daar zaten ze te los voor. De monteur kon zien dat er sporen van een sleutel op zaten. Daar schrok ik wel van.”

Meijer heeft geen idee wie erachter zou kunnen zitten. “Ik heb weinig politieke vrienden, maar dit is wel erg heftig”, zegt het raadslid. “Het zou ook nog kunnen dat iemand mijn velg wilde stelen.”


Haarlemmermeer at Twitter: