Monteur: autowielen Forza-raadslid Haarlemmermeer moedwillig losgedraaid

Monteur: autowielen Forza-raadslid Haarlemmermeer moedwillig losgedraaid
Haarlemmermeers raadslid naar politie om losgedraaide wielen
De fractievoorzitter van de lokale partij Forza Haarlemmermeer zegt dat de politiechef hem ervan heeft overtuigd aangifte te doen, nadat hij zijn verhaal had gedaan tegenover NH Nieuws.

,,Eerst dacht ik: er gebeurt toch niks mee. Maar ze nemen het serieus, daar ben ik op zich wel blij mee, zegt Meijer.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kunt u hier vinden.Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

Iemand vond het nodig om mijn wielen van mijn auto los te draaien, heb vorige week mijn dochter van 11 opgehaald uit Tilburg. Levensgevaarlijk en wat een tuig. 🤬

Meijer vertelt dat zijn auto een vreemd ,,klapperend geluid maakte toen hij zijn dochter ging ophalen in Tilburg.

,,Ik heb mijn auto naar de garage gebracht en daar zeiden ze dat dit niet zomaar kan gebeuren. Daar zaten ze te los voor. De monteur kon zien dat er sporen van een sleutel op zaten. Daar schrok ik wel van.

De fractievoorzitter van de lokale partij Forza Haarlemmermeer zegt dat de politiechef hem ervan heeft overtuigd aangifte te doen, nadat hij zijn verhaal had gedaan tegenover NH Nieuws. Eerst dacht ik: er gebeurt toch niks mee. Maar ze nemen het serieus, daar ben ik op zich wel blij mee, zegt Meijer.

Meijer heeft geen idee wie erachter zou kunnen zitten. ,,Ik heb weinig politieke vrienden, naar dit is wel erg heftig, zegt het raadslid. ,,Het zou ook nog kunnen dat iemand mijn velg wilde stelen.

Meijer heeft geen idee wie erachter zou kunnen zitten. Ik heb weinig politieke vrienden, naar dit is wel erg heftig, zegt het raadslid. Het zou ook nog kunnen dat iemand mijn velg wilde stelen.

Wessel Mekking3 aug. 2018De autowielen van Haarlemmermeers raadslid Paul Meijer zijn moedwillig losgedraaid. Dat zegt de monteur die de auto van de Hoofddorper controleerde. Als de Forza-fractievoorzitter nog veel verder had gereden, was waarschijnlijk een wiel losgekomen, denkt de automonteur.

HOOFDDORP – Gemeenteraadslid Paul Meijer uit Hoofddorp doet aangifte bij de politie omdat hij vermoedt dat iemand met opzet de achterwielen van zijn auto heeft losgedraaid.

Meijer wilde aanvankelijk geen aangifte doen, omdat dat geen zin zou hebben. Maar hij liet zich naar eigen zeggen door Haarlemmermeers politiechef Fred Roest overhalen om dat vrijdagavond toch te doen. Een politiewoordvoerder kon vrijdagmiddag niets over de zaak zeggen.

Toen Meijer onlangs zijn dochter ophaalde in Tilburg, hoorde hij dat zijn auto een klapperend geluid maakte. Hij liet zn BMW nakijken, waarbij aan het licht kwam dat de vier autowielen los waren gedraaid. De monteur in kwestie bevestigt dat iemand aan de wielen van Meijers auto heeft gezeten. Door trillingen kunnen ze niet zijn losgeraakt.

De politicus, die regelmatig stevig in discussie gaat op Twitter, noemt de actie levensgevaarlijk. Meijer kan niets anders bedenken dan dat de wielen zijn losgedraaid door tuig dat het niet eens is met zijn politieke denkbeelden. Eerder ontving de Forza-politicus naar eigen zeggen bedreigingen via Twitter en mail. ,,Maar blaffende honden bijten niet, dacht hij altijd. Hij is niet van plan minder van zich te laten horen of zijn toon te matigen. ,,Ben je helemaal gek?

Dat een enkeling twijfelt aan zijn verhaal, maakt hem kwaad. ,,Het is al triest genoeg. Ook kan Meijer naar eigen zeggen zelf nog geen autoband vervangen.


Haarlemmermeer at Twitter: