Nog twee Kieswijzers in Haarlemmermeer

Haarlemmermeer Naast de Kieswijzer van Haarlems Dagblad zijn sinds dinsdagmiddag nog twee kieshulpen actief.

Burgemeester Onno Hoes van Haarlemmermeer en zijn collega Pieter Heiliegers van Haarlemmerliede en Spaarnwoude zetten toen de StemWijzer en van KiesKompas online.

Deze zijn, anders dan die van Haarlems Dagblad, door de politieke partijen gemaakt. De raadsverkiezingen in Haarlemmermeer zijn op 21 november.

Jur Engelchor Burgemeesters Hoes en Heiliegers nemen Stemwijzer en Kieskompas in gebruik 01-11-2018, 09:35 | Van de redactie HAARLEMMERMEER De gemeenteraadsverkiezingen komen steeds dichterbij, woensdag 21 november mogen inwoners van Haarlemmermeer naar de stembus. Om kiezers te helpen bij hun keuze voor een favoriete partij, zijn tegenwoordig online stemhulpen beschikbaar. Burgemeesters Onno Hoes van Haarlemmermeer en Pieter Heiliegers van Haarlemmerliede en Spaarnwoude namen dinsdag in het Raadhuis in Hoofddorp zowel het Kieskompas als de Stemwijzer in gebruikt. Aan de hand van ongeveer dertig stellingen kunnen kiezers ontdekken wat de standpunten van de partijen zijn op deze thema's.