Politiechef Haarlemmermeer beschuldigd van seksuele intimidatie – Parool.nl

Politiechef Haarlemmermeer beschuldigd van seksuele intimidatie - Parool.nl
Politiechef weggestuurd vanwege beschuldigingen seksuele intimidatie | Binnenland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088-0561561. De servicepagina kunt u hier vinden. Klik hier om direct de digitale krant te lezen.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De meldingen van de geïntimideerde klokkenluidster hebben in Den Haag geleid tot een onderzoek naar het bureau Hoefkade. Vastgesteld is dat op het politiebureau sprake is van een opeenstapeling van onwenselijke gedragingen. Er is een ongezonde cultuur. Die conclusies staan in een brief die de leidinggevenden van het politiebureau Hoefkade vorige maand hebben opgesteld over het onderzoek. De vertrouwelijke brief is in handen van NRC. In het onderzoek zijn twintig politieagenten gehoord. De Haagse politie heeft op grond van de bevindingen besloten dat tegen vier mannelijke agenten een disciplinair onderzoek wordt gestart. De teamleiding schrijft geschrokken te zijn van de verklaringen en de schrijnende voorbeelden. Het onderzoek moet nog officieel worden afgerond.