Karlijn uit Gramsbergen mist The Voice Kids finale

__gads: Geplaatst vanuit Google Adsense: 2 jaar na plaatsing of een update

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Eén en al girl power: alleen maar meiden naar de finale van The Voice Kids

__utma: Geplaatst vanuit Google Analytics: 2 jaar na plaatsing of een update__utmb: Geplaatst vanuit Google Analytics: 30 minuten vanaf plaatsing of een update__utmc: Geplaatst vanuit Google Analytics: geldig tijdens de sessie__utmz: Geplaatst vanuit Google Analytics: 6 maanden na plaatsing of update

Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over de precieze uitwerking van de wet. Bindinc. beraadt zich nog over de manier waarop zij deze wet precies invulling gaat geven.

Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks tv-nieuws, kijktips exclusieve winacties in je mailbox.

Eén en al girl power: alleen maar meiden naar de finale van The Voice Kids Na een superspannende avond vol sing-offs, is bekend wie naar de finale van ‘The Voice Kids’ gaan. En hoe bijzonder: het zijn alleen maar meisjes.

Yosina (11), Eefje (11), Kaylee (14) en Stella (11) waren eenvoudigweg te sterk voor de concurrentie met hun vlekkeloze optredens.

Lees ookWát een stem: Montana (13) zet geweldige auditie neer in ‘The Voice Kids’

Wie de afgelopen weken naar The Voice Kids heeft gekeken, weet het zeker: de meeste kandidaten hebben meer talent in hun pink dan menig volwassen muzikant in spe. De jongens en meiden waagden zich aan trendy nummers, maar ook aan ouderwetse rockklassiekers of lastig te zingen countrysongs. Ze waren niet bang om buiten hun comfortzone te treden en werden daarin enthousiast begeleid door coaches Douwe, Marco, Ilse en Ali.

Lees ookZó doet Senna (13) auditie: in een paar seconden álle stoelen om in ‘The Voice Kids’

Maar toch moesten er gisteren keiharde beslissingen worden genomen. Met vier kids per team moest elke coach één winnaar selecteren na vier bloedstollende sing-offs. En dat viel niet mee, want er zaten eenvoudigweg geen slechte optredens bij. Alle deelnemers zijn enorm gegroeid in hun zangtalent en kunnen zonder meer inzetten op een muzikale toekomst, ook buiten The Voice Kids.

Met Yosina, Eefje, Kaylee en Stella naar de eindstreep belooft het heel spannend te worden. Alle vier jong, ambitieus en een enorme drive om te winnen. Met een studiebeurs van 25.000 euro in het vooruitzicht zetten de dames álles op alles volgende week.

Bijna 1,6 miljoen kijkers zagen hoe de meiden al hun rivalen van het podium zongen. Vooral de ontroerende performance van Yosina raakte de mensen thuis recht in het hart.

Zonder twijfel: geef Yosina maar meteen de winst van dit seizoen van #thevoicekids. Ik huilde met je mee hoor, @douwe_bob.

Ongelooflijk mooi gezongen….Ken je Mij….dat meisje is 11 ! #thevoicekids

Er zingt een meisje van 11 en ik zit te janken. Wat prachtig dit ❤#tvk#TheVoiceKids

Ik krijg gewoon kippenvel. Van echt bijna ieder optreden. Maar vooral ook omdat kinderen veel relaxter zijn dan volwassenen. Elkaar iets gunnen… Beter kunnen omgaan met verlies. Maar vooral trots op zichzelf zijn. Zo mooi. #TheVoiceKids

Bekijk het fragment met Yosina hier, die Ken je mij van Trijntje Oosterhuis zingt:


Hardenberg at Twitter: