Man uit Hardenberg overleden bij ongeluk op N377, politie houdt automobilist aan – RTV Oost

Man uit Hardenberg overleden bij ongeluk op N377, politie houdt automobilist aan - RTV Oost
Dode en gewonde door botsing bij Balkbrug | Binnenland
Aan het begin van de avond botsten twee autos frontaal op elkaar op de weg tussen Balkbrug en Nieuwleusen. In eerste instantie leek het erop dat er twee autos bij het ongeluk betrokken waren geweest. Al snel werd door meerdere getuigen gemeld dat mogelijk een derde voertuig bij de aanrijding betrokken was geweest. De bestuurder van dat voertuig was gevlucht, maar kon later aangehouden worden.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeluk. Mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren of een oudere zwarte Volkswagen Golf met witte kentekenplaten op de N377 hebben gezien, kunnen contact opnemen met de politie.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

BALKBRUG – Door een frontale botsing tussen twee autos op de N377 bij Balkbrug (Overijssel) is vrijdag een 42-jarige man uit Hardenberg overleden. Een vrouw van 24 jaar uit Duitsland is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Meerdere getuigen hadden gemeld dat er nog een auto bij de aanrijding betrokken was. Die bestuurder (34 jaar) kon later worden aangehouden. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt nog onderzocht.

De N377 tussen Nieuwleusen en Balkbrug is een van de onveiligste wegen in het oosten van het land, meldt De Stentor. De afgelopen vier jaar zijn daar vijf dodelijke ongevallen gebeurd.