Jongen (12) uit Hardenberg slachtoffer verkeersongeval De Krim: bestuurder busje aangehouden – De Stentor

Jongen (12) uit Hardenberg slachtoffer verkeersongeval De Krim: bestuurder busje aangehouden - De Stentor
Fietser overlijdt na aanrijding bij De Krim
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.

Een scholier op een fiets is vanmorgen verongelukt op de Coevorderweg in De Krim. Het kind dat waarschijnlijk op weg was naar school werd aangereden door een bestelbus en overleed ter plaatse.

De oorzaak van de aanrijding is onduidelijk, omdat er sprake is van een fietspad naast de Coevorderweg. De klap van de aanrijding was zo hard dat het slachtoffer meters ver werd weggeslingerd en in een sloot naast de weg terecht kwam.  

De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Na het ongeluk is de Coevorderweg enige tijd dicht geweest, maar deze is inmiddels weer vrijgegeven.

Waarschijnlijk kwam de jonge fietser juist van een fietsersbruggetje over het water van de Lutterhoofdwijk gereden om daarna de N377 over te steken en is daarbij gegrepen door de passerende bestelauto. 

DE KRIM – Een 12-jarige jongen uit de gemeente Hardenberg is vrijdag overleden door een ongeval in de Overijsselse plaats De Krim.