Meerdere clubs melden zich voor Vlap, sc Heerenveen wil absolute hoofdprijs – VoetbalPrimeur.nl

Michel Vlap staat in de belangstelling van verschillende buitelandse clubs, zo meldt Voetbal International. Meerdere clubs hebben zich in Heerenveen gemeld voor de aanvallende middenvelder. 

Volgens de berichtgeving van VI heeft onder meer Anderlecht zich gemeld voor de 21-jarige Vlap. Ook vanuit Duitsland is er interesse. De Nederlandse topclubs hebben tot op heden nog niets van zich laten horen. 

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

SC Heerenveen is van plan om flink te cashen, mocht Vlap komende zomer vertrekken. De aanvallend ingestelde middenvelder heeft een contract tot de zomer van 2022 in Heerenveen, waardoor geïnteresseerde clubs weten dat de portemonnee getrokken zal moeten worden om Vlap in te lijven. 

Heerenveen vraagt hoofdprijs voor gewilde Vlap | Eredivisie

Bedragen rond de vijf miljoen, zoals PSV betaalde voor Denzel Dumfries en Ajax betaalde voor Kik Pierie, zullen in ieder geval niet genoeg zijn om de Friese clubleiding te overtuigen. Vlap is dit seizoen goud waard voor zijn ploeg. De in Sneek geboren rechtspoot scoorde al veertien keer en gaf vier assists in de Eredivisie. 

11:14 – Meerdere buitenlandse clubs hebben zich volgens Voetbal International bij sc Heerenveen gemeld, omdat zij Michel Vlap van de Friezen willen overnemen. Onder meer Anderlecht is geïnteresseerd. De smaakmaker van Heerenveen gaat echter niet voor een appel en een ei weg, want zijn club vraagt de hoofdprijs. Ook vanuit Duitsland is er interesse in de 21-jarige middenvelder, die dit seizoen één van de lichtpuntjes is in het verder zeer teleurstellende seizoen van Heerenveen. Vlap staat tot dusver op veertien doelpunten. Zijn contract bij Heerenveen loopt nog drie seizoenen door en dus kan Heerenveen flink wat geld vragen voor het jeugdproduct.

Dat zijn de Friezen ook van plan. Vlap zou meer geld moeten opleveren dan Denzel Dumfries en Kik Pierie. Dumfries ging afgelopen zomer voor 5,5 miljoen euro naar PSV en Pierie vertrekt na dit seizoen voor 5 miljoen euro naar Ajax. Deze twee topclubs hebben zich volgens VI nog niet bij Heerenveen gemeld voor Vlap. Met het geld dat hij op gaat brengen, wil Heerenveen de transfermarkt op om de selectie te versterken. De huidige tiende plaats is voor de club ondermaats.