Vrachtwagen verliest slachtafval op snelweg bij Heerenveen – Hartvannederland.nl

LUXWOUDE – Het verkeer moet donderdagochtend op de A7 Heerenveen richting Drachten ter hoogte van Luxwoude rekening houden met ernstige vertraging. Er heeft namelijk een vrachtwagen slachtafval verloren en dit ligt over een lengte van tientallen meters op de rechterrijstrook.

Het wachten is op versterking om deze smerige smurrie op te ruimen. Het lijkt er op dat bij een stevige remactie het slachtafval over het het kopschot is gekomen en de vrachtwagen en snelweg heeft besmeurd.  

Dieven stelen meerdere pallets met koffiezetters uit vrachtwagen 23-05-2019 | Buitenland RADEBURG(D) – Op de parkeerplaats Finkenberg langs de Duitse A13 hebben tot nu toe onbekende daders … Vrachtwagenchauffeur moet uitwijken voor hond en belandt in voortuin 23-05-2019 | Ongevallen CHEMNITZ – Donderdagochtend rond 04:00 uur is in het Duitse Chemnitz een vrachtwagen van de weg gera… Grote transportcontrole in Moerdijk 23-05-2019 | Controles MOERDIJK – Op een parkeerplaats naast de Zuidelijke Randweg in Moerdijk is donderdagochtend een grot…

Fotos Austrian – OE-LXD CT Timmer AZExpress Hoeymakers Transport Topcarrier Zand en Grindvervoer over water Stuur uw fotos naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Luchthaven Schiphol bleef in 2018 binnen de geluidsnormen 23-05-2019 | Algemeen DEN HAAG – De luchthaven Schiphol blijft in het gebruiksjaar 2018 binnen de normen voor het totale v… KLM breidt haar netwerk in China uit 23-05-2019 | Zakelijk Nieuws AMSTELVEEN – Vanaf 23 mei 2019 zal KLM het aantal codeshare-bestemmingen uitbreiden dat binnen het s… Nieuwste Volvo FH 8×2 Tridem van Prometaal is de ultieme Wrakkenkampioen 23-05-2019 | Nieuw Materieel MAARSSEN – Onlangs werd door Van Dijk Trucks Utrecht wel een heel bijzonder voertuig afgeleverd bij …

Ryanair akkoord met Belgische cabinepersoneel 23-05-2019 | Arbeidsvoorwaarden BRUSSEL – Ryanair heeft met zijn Belgische cabinepersoneel een akkoord bereikt over verbeterde … Mensensmokkelbendes opgerold in Brussel 22-05-2019 | België BRUSSEL – De politie in Brussel heeft de afgelopen week twee criminele bendes opgerold die zich… Minister Van Nieuwenhuizen ontvangt Akte van Mannheim in het Maritiem Museum 22-05-2019 | Haven Nieuws ROTTERDAM – Vanmiddag arriveerde per politieboot een uniek document in het Maritiem Museum Rotterdam…

Fietser komt onder vrachtwagen en raakt ernstig gewond in Tilburg 23-05-2019 | Ongevallen TILBURG – Op de Broekhovenseweg in Tilburg is donderdagochtend een fietser …

HEERENVEEN – De A7 in Friesland ligt bezaaid met slachtafval dat uit een vrachtwagen is gelekt. Het bruine goedje ligt verspreid over tientallen meters op de snelweg.

Door de smurrie op het wegdek even voorbij Heerenveen is er een file ontstaan. De rechterrijstrook richting Groningen is dicht. Weggebruikers moeten rekening houden met in ieder geval een kwartier vertraging.

Hoe de vrachtwagen de lading slachtafval kon verliezen, is niet duidelijk. Het wordt zo snel mogelijk opgeruimd door hulpdiensten.